Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Mercy Street gecanceld door PBS

De Magere Hein van Series kent geen genade, Mercy Street na twee seizoenen gecanceld.

Met een welgemeende Fare Thee Well {vrij vertaald; het ga je goed} komt er na twee seizoenen met twaalf afleveringen een eind aan de historische dramaserie Mercy Street. De serie van PBS, die zich afspeelde te tijde van de Amerikaanse burgeroorlog, had op 5 maart niet de seizoensfinale maar de seriefinale. De Magere Hein van Series is onverbiddelijk en heeft Mercy Street direct begraven op de begraafplaats van gecancelde series.


Als reden voor deze beslissing wordt gesproken over de financiering van het hele project en de gecompliceerde natuur om de productietijdlijnen op één lijn te krijgen. Uitvoerend producent David Zucker zei: “We wilden een tijd en plaats tot leven brengen die zo belangrijk is geweest voor het begrip van de Amerikaanse geschiedenis, en op een manier was dit zinvol, authentiek en onderhoudend.”

Uitvoerend producent en bedenker David Zabel vult aan: “Samen hebben wij twaalf uur van spannende en waardevolle verhalen gebracht waarop we allemaal trots zijn. Het was vijf jaar in de maak en we danken PBS voor hun trouwe steun.”

Vind jij het jammer dat Mercy Street gecanceld is?


David Zabel
Vorige aflevering
House of Bondage
House of Bondage
02x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Mercy Street