Men of a Certain Age

7.1 / 10
43 min
Drama, Komedie
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Men of a Certain Age krijgt geen derde seizoen

De serie Men of a Certain Age krijgt geen derde seizoen, dit maakte de Amerikaanse zender TNT vrijdag bekend. Men of Certain Age ging in première in december 2009 en haalde 3,2 miljoen kijkers, de kijkcijfers daalde maar het waren er nog genoeg om een tweede seizoen af te dwingen.

Het tweede seizoen ging in première in december 2010 en haalde 2,4 miljoen kijkers. Dit aantal was nog lager dan de slechts bekeken aflevering van het eerste seizoen. Voor de afleveringen erna werden de kijkcijfers er niet beter op.

TNT besloot het tweede seizoen op te delen in twee stukken van allebei 6 afleveringen. Het eerste deel haalde gemiddeld 2,16 miljoen kijkers. Het tweede deel was niet beter en haalde gemiddeld 1,59 miljoen kijkers.

Met de hierboven genoemde cijfers is het dan ook geen verrassing dat de zender de serie van de buis heeft gehaald.
Vorige aflevering
Hold Your Finish
Hold Your Finish
02x12
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix begint het nieuwe jaar met het elfde, tevens laatste, seizoen van Modern Family. Het seizoen zal begin januari bij de streamingdienst verschijnen.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Elisabeth Moss (The Handmaid's Tale) en Hulu werken opnieuw samen aan een dramaserie, de nieuwe serie Candy gaat daar namelijk in productie.
Gisteren, 10:00
1
Barry Levy (L.A.'s Finest), Josh Berman (The Blacklist) en Original Films (The Boys) werken voor NBC aan een seriebewerking van de film Vantage Point uit 2018.
Gisteren, 09:00
1
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Tiffani Thiessen ook op haar cv heeft staan.
donderdag, 14:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
donderdag, 10:56