Meisje van plezier

7.7 / 10
42 min
Drama
Volg deze serie
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen Meisje van plezier begin december in première

Videoland heeft de premièredatum van het derde seizoen van Meisje van plezier bekend gemaakt, daarnaast is er ook een trailer uitgebracht.

De serie ging in 2017 in première en afgelopen februari werd het derde seizoen aangekondigd door Videoland. Dit aankomende seizoen zal ook de laatste van de serie zijn. Er zullen in totaal nog acht afleveringen van de serie verschijnen, die zijn vanaf 6 december te bekijken bij Videoland.

De serie draait om het leven van huisvrouw Nadine (Angela Schijf, Flikken Maastricht). Wanneer haar man er vandoor gaat met haar zus, start ze uiteindelijk in het geheim een eigen highclass escortbureau, genaamd Ladies On Top. Naast Angela Schijf spelen onder andere Birgit Schuurman (Lieve Lust), Peter Paul Muller (Morten) ook een rol in de serie. Bekijk hieronder de trailer van het derde seizoen.

Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
03x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het derde seizoen van de superheldenserie Titans (2018) krijgt een nieuwe politiecommissaris.
Vandaag, 15:00
Vijftien seizoenen lang waren de gebroeders Winchester een begrip bij The CW. Het vijftiende seizoen zal te zien zijn bij Amazon.
Vandaag, 14:00
Het gonsde al enige tijd van de geruchten, maar het nieuws was nog niet officieel bevestigd. Maar nu is het zeker Bridgerton krijgt een tweede seizoen.
Vandaag, 13:00
Het vijfde seizoen van de Starz fantasyserie is al te zien bij Ziggo, maar binnenkort ook op Netflix.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Er zijn drie nieuwe castleden toegevoegd aan de cast van Succession, het derde seizoen van de Amerikaanse dramaserie zal binnen kort verschijnen.
Vandaag, 10:01