Meisje van plezier

7.7 / 10
42 min
Drama
Volg deze serie
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen Meisje van plezier begin december in première

Videoland heeft de premièredatum van het derde seizoen van Meisje van plezier bekend gemaakt, daarnaast is er ook een trailer uitgebracht.

De serie ging in 2017 in première en afgelopen februari werd het derde seizoen aangekondigd door Videoland. Dit aankomende seizoen zal ook de laatste van de serie zijn. Er zullen in totaal nog acht afleveringen van de serie verschijnen, die zijn vanaf 6 december te bekijken bij Videoland.

De serie draait om het leven van huisvrouw Nadine (Angela Schijf, Flikken Maastricht). Wanneer haar man er vandoor gaat met haar zus, start ze uiteindelijk in het geheim een eigen highclass escortbureau, genaamd Ladies On Top. Naast Angela Schijf spelen onder andere Birgit Schuurman (Lieve Lust), Peter Paul Muller (Morten) ook een rol in de serie. Bekijk hieronder de trailer van het derde seizoen.

Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
03x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix 's On My Block maakt zich op voor de start van het vierde en laatste seizoen op 4 oktober, maar het universum breidt zich uit met de spin-off-serie Freeridge .
Vandaag, 16:02
Sex/Life vernieuwd met tweede seizoen door Netflix nadat seizoen één 67 miljoen huishoudens trekt.
Vandaag, 15:02
Otis en zijn vrienden zullen blijven leren. De serie Sex Education is met een vierde seizoen vernieuwd door Netflix . Het derde seizoen is uitgebracht op 17 september.
Vandaag, 14:02
2
Amazon Studios heeft formeel groen licht gegeven voor een YA-spin-off van het voor een Emmy genomineerde superheldendrama The Boys, geproduceerd door Sony Pictures Television.
Vandaag, 13:02
Een nieuwe versie van de met een Emmy bekroonde sciencefictionserie Babylon 5 is in de maak.
Vandaag, 12:00
1
Wie had dat kunnen denken, Ferry Bouman die borden staat te wassen. Het derde seizoen van Undercover lijkt nog meer verrassingen in petto te hebben.
Vandaag, 11:02
Meisje van plezier