Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Apple TV+ deelt premièredatum en trailer voor nieuwe fantasyserie Me

De coming-of-age fantasyserie Me komt volgende maand naar Apple TV+. De streamingdienst heeft de premièredatum bekendgemaakt en een trailer vrijgegeven.

De serie Me, met in de hoofdrollen Lucian-River Chauhan, Abigail Pniowsky, Dilshad Vadsaria, Amanda Reid, Kyle Howard en Sharif Atkins, vertelt het verhaal van een twaalfjarige jongen genaamd Ben (Chauhan) die ontdekt dat hij vorm veranderende krachten heeft. Er zijn tien afleveringen geproduceerd.

15542 Me

Apple TV+ onthulde meer over de serie in onderstaand persbericht:

"Vandaag heeft Apple TV+ de trailer vrijgegeven van de aankomende live-action familieserie Me, een hoogstaand filmisch coming-of-age-verhaal van Barry L. Levy dat op vrijdag 12 juli wereldwijd in première gaat.

Me volgt een twaalfjarige jongen genaamd Ben die midden in het middelbaar zit (compleet met pestkoppen, verliefdheden en schoolfeestjes!) terwijl hij zich aanpast aan een nieuw samengesteld gezin EN de realisatie dat hij superkrachten heeft.

Gedurende het tiendelige seizoen gaat Ben op een reis van zelfontdekking en leert hij wat superkrachten echt betekenen. Hij vindt een bondgenoot in zijn stiefzus Max, die hem helpt zijn krachten te gebruiken en de geheimen achter de mysteries en tragedies van zijn gemeenschap te ontdekken... en dat allemaal terwijl hij in het reine probeert te komen met wat het betekent om Ben te zijn."

De trailer voor Me vind je hieronder.
Video on youtube
Vorige aflevering
The End of the Beginning
The End of the Beginning
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Me