Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Mayor of Kingstown vernieuwd met een derde seizoen door Paramount+

Paramount+ heeft een derde seizoen besteld van Mayor of Kingstown, met Jeremy Renner in de hoofdrol.

Er gingen al maanden geruchten over de vernieuwing van de serie van Taylor Sheridan en Hugh Dillon. Hoofdrolspeler Jeremy Renner hielp de speculatie in mei aanwakkeren door een diavoorstelling van zijn personage in de serie te tweeten met het bijschrift: "Misschien tijd om mentale voorbereidingen te treffen voor 3?".Renner keert terug naar Mayor of Kingstown na een uitgebreid herstelproces nadat hij ernstig gewond was geraakt bij een ongeluk met een sneeuwploeg op 1 januari waarbij hij meer dan dertig botten brak. Seizoen twee van de serie startte twee weken later, op 15 januari, en eindigde op 19 maart.

Mayor of Kingstown wordt beschouwd als een van de best presterende originele drama's van Paramount+, alleen achter Sheridan's 1923 en Tulsa King tijdens het afgelopen seizoen.

De serie volgt de familie McLusky, machtsmakelaars in Kingstown, Michigan, waar opsluiting de enige bloeiende industrie is.

Mayor of Kingstown wordt geproduceerd door MTV Entertainment Studios, 101 Studios en Bosque Ranch Productions. De uitvoerende producenten zijn Sheridan, Dillon, Renner, Antoine Fuqua, David C. Glasser, Ron Burkle, Bob Yari, Michael Friedman, Dave Erickson en Regina Corrado.
Vorige aflevering
Captain of the Sh*t Out of Luck
Captain of the Sh*t Out of Luck
03x08
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Mayor of Kingstown