Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Premièredatum en trailer voor Mayor of Kingstown

Paramount+ heeft een trailer onthult van de tiendelige serie van Taylor Sheridan met Jeremy Renner in de hoofdrol.

De streamer liet, tijdens zijn virtuele TCA-presentatie, de trailer voor de serie, die afkomstig is van de maker van Yellowstone, zien. In Mayor of Kingstown spelen Jeremy Renner (Marvel's Hawkeye), Kyle Chandler (Catch-22) en Taylor Handley (Vegas) de gebroeders McLusky in een stad waar de gevangenis de enige bloeiende industrie is. De serie behandelt thema's als systemisch racisme, corruptie en ongelijkheid en geeft een kijkje in hun poging om orde en gerechtigheid te brengen in de wetteloze stad Kingstown, MI.

Paramount Network zal op 14 november de première van Mayor of Kingstown uitzenden na een nieuwe aflevering van Yellowstone, een back-to-back avond van door Sheridan geschreven series.

Video on youtube


Tijdens de Q&A prees Renner de kracht van het script en beschreef hij wat hem interesseert in moreel complexe personages als Mike McLusky. "Ik vind het leuk om dat idee te onderzoeken en zelfs te ondersteunen dat ze een moreel kompas hebben. Niet alle acties zijn perfect, toch? We zijn allemaal gebrekkig. Maar als het nog steeds voortkomt uit een sterke basis die onverstoorbaar is, dan is daar iets moois aan. Mike bezit die dingen,' zei Renner.

Uitvoerend producent Glasser zei dat een belangrijk ingrediënt in de succesvolle carrière van Sheridan de manier is waarop hij het televisie maken benadert. "Hij heeft een zin die hij altijd gebruikt: 'We maken geen tv, we maken een film van tien uur.' Als we een film van tien uur kunnen maken, dan geven we het publiek iets speciaals. Dat gaat van de cast die je hier ziet tot de manier waarop de series worden opgenomen tot het team waarmee we werken, zelfs tot aan de lenzen die in de serie worden gebruikt, 'zei Glasser.

Toen de makers werd gevraagd naar het onderzoek over opsluiting, vertelde Dillon herinneringen uit zijn jeugd, hij opgroeide op in een gevangenisstad en hoe dat in het schrijven was verankerd. “Ik zou langs de schaduwen van de penitentiaire inrichtingen rijden. Ik herinner me (als zes- of zevenjarige) dat ik op de achterbank zat en ik dacht dat het Disneyland was. Dus ik was erbij. Er waren negen [gevangenissen] in die stad. Het is gewoon iets waarmee ik ben opgegroeid', zei Dillon.
Vorige aflevering
Marya Was Here
Marya Was Here
03x07
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Mayor of Kingstown