Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen voor Mayans MC (2018)

FX heeft nu al aangekondigd dat de misdaadserie Mayans MC (2018) terug zal keren met een tweede seizoen.

Mayans MC (2018) presteert fantastisch, want het eerste seizoen blijkt een doorbraak te zijn,” vertelde Nick Grad, co-president van originele programmering voor FX Networks en FX producties. “De serie ging dit jaar in première als de best beoordeelde kabelserie en blijft een toegewijde schare fans behouden, het reflecteerd het talent en de drive van de makers Kurt Sutter en Elgin James. We zouden niet blijer kunnen zijn om deze rit naar een tweede seizoen te mogen maken.”


Mayans MC vindt plaats tweeënhalf jaar na de gebeurtenissen van Sons of Anarchy en zal zich richten op de strijd van Ezekiel 'EZ' Reyes, een kandidaat in het Mayan MC op de grens tussen Californië en Mexico. EZ is de begaafde zoon van een trotse Latino-familie, wiens Amerikaanse droom werd uitgeblazen door het geweld van het kartel. Nu, zijn behoefte aan wraak drijft hem naar een leven dat hij nooit gewild heeft en waar hij onmogelijk aan kan ontsnappen.

De eerste aflevering van het eerste tiendelige seizoen deed het uitstekend. Deze aflevering trok 5,1 miljoen kijkers inclusief 7 dagen uitgesteld kijken. Tijdens de eerste drie afleveringen waren er zelfs meer kijkers: 8,2 miljoen gemiddeld via diverse platforms. Niet vreemd dus dat FX er geen gras over laat groeien en de serie nu al vernieuwdtmet een tweede seizoen. Aflevering 5 van het eerste seizoen is op 2 oktober te zien bij FX.

Vorige aflevering
Slow to Bleed Fair Son
Slow to Bleed Fair Son
05x10
Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Mayans MC (2018)