Mayans MC (2018)

8,0 / 10
43 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Startdatum vierde seizoen Mayans MC (2018)

FX heeft vandaag een premièredatum vastgesteld voor het vierde seizoen van zijn ruige motordrama Mayans MC (2018).

Mayans MC (2018) zal terugkeren met twee afleveringen die back-to-back worden uitgezonden vanaf dinsdag 19 april om 22:00 uur, met nieuwe afleveringen die de volgende dag op Hulu worden gestreamd.

De serie is mede gemaakt door Kurt Sutter en Elgin James en volgt het leven van Ezekiel "EZ" Reyes (JD Pardo), een lid van het Mayans MC-chapter aan de grens tussen Cali en Mexico. Eens de gouden jongen met de American Dream, krijgen EZ, zijn broer Angel (Clayton Cardenas) en de rest van de Santo Padre MC te maken met vergelding van andere hoofdstukken na een mislukte poging om onder één koning te komen. Ondertussen zijn EZ en Angel ver verwijderd geraakt van hun vader Felipe (Edward James Olmos) na een hartverscheurend verraad.

Danny Pino, Carla Baratta, Michael Irby, Raoul Max Trujillo, Richard Cabral, Emilio Rivera, Sarah Bolger, Frankie Loyal, Joseph Lucero en Vincent Vargas vervolledigen de cast. Het vierde seizoen van tien afleveringen werd geproduceerd door 20th Television and FX Productions, met James, Sutter en Hilton Smith als uitvoerend directeur.
Video on youtube
Vorige aflevering
When the Breakdown Hit at Midnight
When the Breakdown Hit at Midnight
04x10
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Mayans MC (2018)