Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Mayans MC vernieuwd met een vierde seizoen

FX heeft de Amerikaanse misdaadserie Mayans MC (2018) vernieuwd met een vierde seizoen. De laatste aflevering van het derde seizoen wordt deze maand uitgezonden.

Mayans MC (2018) is een spin-off van de populaire serie Sons of Anarchy. De spin-off werd in 2018 aangekondigd, vier jaar na het einde van de originele serie. Inmiddels zijn er al weer drie seizoenen verschenen, de finale aflevering van het derde seizoen wordt 11 mei uitgezonden. Aan de spin-off komt voorlopig nog geen eind, want FX heeft Mayans MC (2018) vernieuwd met een vierde seizoen. Het nieuwe seizoen wordt in 2022 verwacht.

Mayans MC speelt zich tweeënhalf jaar na de gebeurtenissen uit Sons of Anarchy af. Het verhaal draait om Ezekiel "EZ" Reyes van Mayan MC, die zich bevinden op de grens tussen Californië en Mexico. EZ is de begaafde zoon van een trotse Latino-familie, wiens Amerikaanse droom werd weggevaagd door het geweld van het kartel. EZ wil wraak, maar dit drijft hem naar een leven dat hij nooit gewild heeft. Medebedenker en showrunner Elgin James (The Offenders) vertelt aan Amerikaanse media dat ze er naar uitkijken om dieper in de waarheden van elk personage te duiken en het gevaar van de wereld waarin ze leven te verkennen.


Mayans MC (2018)
Vorige aflevering
Slow to Bleed Fair Son
Slow to Bleed Fair Son
05x10
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Mayans MC (2018)