MasterChef Australia

8.5 / 10
43 min
Competitie-programma
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Seizoen 2, Aflevering 31

Duck Two Ways Pressure Test

Their task was to recreate a dish by Australian food icon, Stephanie Alexander, a confit duck-neck sausage with grilled duck breast in sour cherry sauce, potato crisps and buttered spinach. Peter, being from Melbourne, was able to source ingredients from Queen Victoria Market quickly and make his way to the Langham Hotel first, followed by Carrie and then Jimmy. In the end, each dish had its problems: Peter's sauce was too floury, Carrie's sauce was too thin, her sausage grainy and she failed to plate up the spinach, and Jimmy's spinach was gritty and his duck breast overcooked.
Gastrollen:
Geen gastrollen bekend
Auteur:
Nog onbekend
Regisseur:
Nog onbekend
Uitgezonden op:
24 Mei 2010, 19:30
Reacties (0)
Er zijn nog geen reacties geplaatst
MasterChef Australia