Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Onzekere toekomst voor Master of None

Het ziet er naar uit dat er voorlopig of misschien helemaal geen derde seizoen komt van de immens populaire Netflix-komedie Master of None.

De Netflix-komedie van en met Aziz Ansari, Master of None, is ongekend populair bij Netflix. Maar hoe zit het met een derde seizoen? De fans willen wel, maar Ansari zegt hierover: “Ik weet niet of we een derde seizoen gaan maken. Het zou me niet verbazen als ik een lange pauze nodig zou hebben, voordat ik er weer mee aan de slag kan.” Hij gaat alleen een nieuw seizoen maken als hij weet dat die beter gaat worden dan degene daarvoor. Ook baseert Ansari zich op ervaringen uit zijn eigen verleden, dus er moet eerst weer het één en ander gebeuren om een nieuw seizoen te kunnen rechtvaardigen.

Ansari gaat verder: “Ik moet een andere man worden, voordat ik aan de slag kan met een derde seizoen, zo denk ik er althans over. Ik denk dat ik moet trouwen, of een kind krijgen of iets dergelijks. Er is verder niets meer te zeggen over het leven van een jonge, alleenstaande man in New York, die de hele tijd buiten de deur eet.”

Het tweede seizoen heeft onder meer een complete aflevering in zwart/wit en eentje die zich geheel focust op de vriendschap van Dev en Denise (Lena Waithe), en eentje waarin Ansari in z’n geheel niet zit. Op 12 mei gaat het tweede seizoen van start bij Netflix.

Zijn twee seizoenen voorlopig genoeg van Master of None?


Aziz Ansari
Vorige aflevering
Moments in Love, Chapter 5
Moments in Love, Chapter 5
03x05
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Master of None