Marvel's WandaVision

7.9 / 10
30 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Marvel brengt trailer uit voor Marvel's WandaVision

Marvel heeft een trailer uitgebracht van de nieuwe superheldenserie Marvel's WandaVision, die eind dit jaar nog in première zal gaan bij Disney+.

Begin dit jaar bracht Disney+ een video uit met titels die dit jaar op de streamingdienst zullen verschijnen, ook Marvel's WandaVision werd hierin genoemd. Hoewel er nog geen exacte premièredatum voor de serie bekend is, heeft Marvel nu wel een trailer van de superheldenserie uitgebracht. Bekijk de trailer hieronder.Marvel's WandaVision is gericht op Marvel Cinematic Universe-personages Scarlet Witch (Elizabeth Olsen, Sorry For Your Loss) en Vision (Paul Bettany, Manhunt). Olsen en Bettany vervullen in de Marvelfilms ook de rollen van respectievelijk Scarlet Witch en Vision. Daarnaast zijn Kat Dennings (2 Broke Girls) en Randall Park (Fresh off the Boat) ook te zien in de serie als hun personages uit de films.
Vorige aflevering
The Series Finale
The Series Finale
01x09
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het vierde seizoen van de Spaanse misdaadserie Elite gaat in juni in première bij Netflix. Er is ook een korte teaser uitgebracht.
Gisteren, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
Netflix heeft de populaire serie Bridgerton vernieuwd met een derde en vierde seizoen, nog voordat het tweede seizoen te zien is bij de streamingdienst.
Gisteren, 10:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie War of the Worlds (2019) zal begin juni in première gaan.
dinsdag, 16:00
5
HBO Max werkt aan twee komedieseries en een misdaadserie. Colin Firth (Pride and Prejudice (1995)) en Kristin Davis (Bad Teacher) vervullen allebei een hoofdrol.
dinsdag, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Aruanas. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
dinsdag, 14:00