Marvel's WandaVision

-
45 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Marvel brengt trailer uit voor Marvel's WandaVision

Marvel heeft een trailer uitgebracht van de nieuwe superheldenserie Marvel's WandaVision, die eind dit jaar nog in première zal gaan bij Disney+.

Begin dit jaar bracht Disney+ een video uit met titels die dit jaar op de streamingdienst zullen verschijnen, ook Marvel's WandaVision werd hierin genoemd. Hoewel er nog geen exacte premièredatum voor de serie bekend is, heeft Marvel nu wel een trailer van de superheldenserie uitgebracht. Bekijk de trailer hieronder.Marvel's WandaVision is gericht op Marvel Cinematic Universe-personages Scarlet Witch (Elizabeth Olsen, Sorry For Your Loss) en Vision (Paul Bettany, Manhunt). Olsen en Bettany vervullen in de Marvelfilms ook de rollen van respectievelijk Scarlet Witch en Vision. Daarnaast zijn Kat Dennings (2 Broke Girls) en Randall Park (Fresh off the Boat) ook te zien in de serie als hun personages uit de films.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Voor het derde seizoen van You voegen een NCIS: New Orleans-actrice en een The Last Ship-acteur zich bij de cast van de Amerikaanse dramaserie.
Vandaag, 16:00
Het is geen paranoia als de dreiging echt is. Dat is de tagline van de nieuwe sciencefictionserie van FOX die in november in Nederland van start zal gaan.
Vandaag, 15:00
Sky TV heeft de exacte premièredatum van het tweede seizoen van A discovery of Witches bekend gemaakt, het nieuwe seizoen verschijnt begin januari.
Vandaag, 14:00
Het vierde seizoen van The Resident, dat nog geen startdatum heeft, krijgt er een castlid bij. Conrad Ricamora zal Dr. Jake Wong gaan spelen.
Vandaag, 13:00
1
Ben jij ook hopeloos toegewijd aan Grease? We kunnen nu melden dat de eerder aangekondigde spin-off Grease: Rydell High een nieuwe naam heeft en gaat verhuizen.
Vandaag, 12:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:00