Marvel's The Inhumans

6.9 / 10
43 min
Actie, Avontuur
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Het is definitief; geen tweede seizoen voor Marvel's The Inhumans

Het zal voor velen niet als een echte verrassing komen dat ABC en Marvel de superheldenserie Marvel's The Inhumans heeft gecanceld na slechts één seizoen.

Al vanaf januari 2018 zat het er eigenlijk al aan te komen, het cancelen van de ABC superhelden serie Marvel's The Inhumans. Ondanks de IMAX start en andere pogingen om van Marvel’s The Inhumans een succes te maken, bleven de kijkcijfers achter. Ook de recensies lieten te wensen over.

In Marvel's The Inhumans werden de nooit eerder vertelde epische avonturen verteld van Black Bolt en de koninklijke familie zoals ze geïntroduceerd zijn in de Marvel comics van The Fantastic Four door Stan Lee en Jack Kirby.

Eerst zou de actieserie naar de bioscoop gaan, maar dat werd omgezet naar televisie. Maar de serie, die gelukkig weinig banden heeft met de rest van het Marvel Universum, die slechts acht afleveringen heeft gehad was geen lang leven beschoren. Het is nu officieel ten grave gedragen naar het kerkhof van gecancelde series.

Heb jij het eerste seizoen gezien van Marvel’s The Inhumans? Is het terecht dat de serie is gecanceld?


Embed from Getty Images
Stan Lee
Vorige aflevering
… And Finally: Black Bolt
… And Finally: Black Bolt
01x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_eentje
16 mei 2018 09:29 -
Sezoen 1 wel afgezien maar was inderdaad niet best ben rr ook totaal niet rouwig om.
Reageer
avatar_TragicError
17 mei 2018 15:32 -
Ik heb nog in de bioscoop gezeten voor de eerste twee afleveringen. Man, dat was zonde
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van 22. Juli. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Unruly is in productie bij HBO, de serie is gebasseerd op bokslegende Jack Johnson. Mahershala Ali (House of Cards (2013)) vervult de hoofdrol van Johnson.
Vandaag, 09:00
1
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie die ene acteur ook op zijn cv heeft staan.
Gisteren, 14:00
1
De Amerikaanse komedieserie Curb Your Enthusiasm is door HBO vernieuwd met een elfde seizoen.
woensdag, 16:00
2
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Cursed (2020) met Katherine Langford (13 Reasons Why). De serie verschijnt 17 juli bij de streamingdienst.
woensdag, 15:00
1