Marvel's The Inhumans

6.9 / 10
43 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Het is definitief; geen tweede seizoen voor Marvel's The Inhumans

Het zal voor velen niet als een echte verrassing komen dat ABC en Marvel de superheldenserie Marvel's The Inhumans heeft gecanceld na slechts één seizoen.

Al vanaf januari 2018 zat het er eigenlijk al aan te komen, het cancelen van de ABC superhelden serie Marvel's The Inhumans. Ondanks de IMAX start en andere pogingen om van Marvel’s The Inhumans een succes te maken, bleven de kijkcijfers achter. Ook de recensies lieten te wensen over.

In Marvel's The Inhumans werden de nooit eerder vertelde epische avonturen verteld van Black Bolt en de koninklijke familie zoals ze geïntroduceerd zijn in de Marvel comics van The Fantastic Four door Stan Lee en Jack Kirby.

Eerst zou de actieserie naar de bioscoop gaan, maar dat werd omgezet naar televisie. Maar de serie, die gelukkig weinig banden heeft met de rest van het Marvel Universum, die slechts acht afleveringen heeft gehad was geen lang leven beschoren. Het is nu officieel ten grave gedragen naar het kerkhof van gecancelde series.

Heb jij het eerste seizoen gezien van Marvel’s The Inhumans? Is het terecht dat de serie is gecanceld?


Embed from Getty Images
Stan Lee
Vorige aflevering
...And Finally: Black Bolt
...And Finally: Black Bolt
01x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_eentje
16 mei 2018 09:29 -
Sezoen 1 wel afgezien maar was inderdaad niet best ben rr ook totaal niet rouwig om.
Reageer
avatar_TragicError
17 mei 2018 15:32 -
Ik heb nog in de bioscoop gezeten voor de eerste twee afleveringen. Man, dat was zonde
Reageer

Laatste nieuws

Via Ziggo was het zesde seizoen van Vikings al te zien, maar nu komen de allerlaatste tien aflevering naar Netflix.
Vandaag, 13:00
Het vijfde seizoen van Van Helsing is het allerlaatste seizoen voor de verre verwant van Abram Van Helsing - vampierjager.
Vandaag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Naast het eerste en tweede seizoen van S.W.A.T. (2017), zal binnenkort ook het derde seizoen te bekijken zijn bij Videoland. Het seizoen verschijnt begin volgende maand.
Gisteren, 16:00
The CW heeft bekend gemaakt wanneer ze de pilot van All American: Homecoming gaan uitzenden. Het is een spin-off van All American (2018).
Gisteren, 15:00
Amazon Prime Video heeft de hoofdrolspeler voor de nieuwe serie Expats bekend gemaakt. De serie is een bewerking van de bestseller The Expatriates.
Gisteren, 14:02