Marvel's She-Hulk

-
50 min
Actie, Drama
Volg deze serie
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Titelrol voor Orphan Black actrice Tatiana Maslany in Marvel's She-Hulk

Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.

Marvel heeft het nieuws nog niet bevestigd, maar het lijk er op dat Tatiana Maslany (Orphan Black) de hoofdrol in Marvel's She-Hulk gaat vervullen. Marvel Studios werkt aan het project voor Disney+, wanneer de serie in première gaat is nog niet bekend. Eerder werd ook al bekend dat Kat Coiro (Dead to Me) een aantal afleveringen, inclusief de pilot, gaat regisseren.

\
Tatiana Maslany

She-Hulk is het laatste hoofdpersonage dat mede door Stan Lee is gecreëerd. Advocate Jennifer Walters is She-Hulk en nicht van Bruce Banner/Hulk. Ze heeft haar krachten gekregen door een noodbloedtransfusie van haar neef, maar in tegenstelling tot Hulk kan She-Hulk haar intelligentie en persoonlijkheid behouden zodra ze transformeert.

Hoewel Marvel nog niets heeft bevestigd, heeft Mark Ruffalo - die The Hulk speelt - wel het nieuwsbericht van de Amerikaanse nieuwssite Deadline geretweet. Daarbij heet hij Tatiana Maslany welkom bij 'de familie'.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_BlackBiker
18 sep 2020 21:42 -
Ze heeft fantastisch werk gedaan in Orphan Black waarin ze, vaak tegelijk, meerdere personen speelde. En daar heeft ze een heel terechte Emmy voor gewonnen. Daarom prima om weer wat nieuws met haar te zien.
Maar Marvel? Dat is zoiets als: "Goh, werk je hier? En je kon vroeger zo goed leren.".
Reageer
avatar_TragicError
17 okt 2020 13:34
Lol
Reageer
avatar_sirTruffleheart
18 sep 2020 22:10 -
Verbazingwekkend dat Maslany niet is doorgebroken na haar fantastische werk in Orphan Black. Marvel is groot, maar op de een of andere manier vind ik dit een... stap terug?
Reageer
avatar_BlackBiker
17 okt 2020 15:13 -
Nieuwe ontwikkeling. Maslany ontkent zelf dat ze in She-Hulk gaat spelen....
https://www.dawsoncreekmirror.ca/tatiana-maslany-says-role-in-marvel-s-she-hulk-was-only-a-rumour-1.24221682
Er zijn echter wel vaker acteurs geweest die ontkenden een rol te hebben, die ze dan toch bleken te spelen. De toekomst zal wel leren wat er waar is.
Reageer

Laatste nieuws

Amazon heeft een sciencefiction drama genaamd Lightyears besteld. De serie is afkomstig van Holden Miller en Daniel C. Connolly.
Vandaag, 13:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 12:00
Er is een serie over de blockbuster Flashdance uit 1983 in productie bij CBS All Acces, dat binnenkort zal veranderen naar Paramount Plus.
Vandaag, 11:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 09:43
Ook in de week van 19 tot en met 25 oktober hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 43
Vandaag, 09:00
Er komen nog zes nieuwe afleveringen van Black-ish bij. ABC heeft naast de eerder bestelde vijftien afleveringen nog zes nieuwe afleveringen besteld.
Gisteren, 12:00