Marvel's Loki

-
45 min
Superhelden
Volg deze serie
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Rol voor Gugu Mbatha-Raw in Marvel's Loki

Marvel's Loki is een Amerikaanse superheldenserie van Disney+. De serie wordt momenteel opgenomen.

Tom Hiddleston komt terug als de snode schurk die Marvel-filmliefhebbers nogal haten. Deze zesdelige miniserie over het stoute stiefbroertje van Thor zou wel eens de Marvel-serie kunnen zijn waar de meeste fans naar uitkijken.


Gugu Mbatha-Raw

Gugu Mbatha-Raw, bekend van The Dark Crystal: Age of Resistance van Netflix en The Morning Show van Apple TV+, krijgt een rol in Marvel's Loki, zo heeft Deadline gemeld. Zoals gebruikelijk wil Marvel formeel nog niets onthullen over de rol van Gugu Mbatha-Raw. Zij zal in ieder geval een prominent personage spelen. Zij voegt zich bij mede-castleden Owen Wilson en Sophia Di Martino in de serie.

In de serie Marvel's Loki keert Tom Hiddleston terug als Loki, de Asgardiaanse god van onheil, in verhalen die plaatsvinden na de gebeurtenissen in de superheldenfilm Avengers: Endgame uit 2019.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is bekend gemaakt dat actrice Javicia Leslie de nieuwe superheld van Gotham gaat worden. Dit nadat Ruby Rose aangaf te stoppen als heldin Batwoman.
Vandaag, 14:00
Het is bekend gemaakt dat het komende, vierde deel van de bovennatuurlijke horrorserie The Chilling Adventures of Sabrina het laatste zal zijn.
Vandaag, 13:00
2
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Wereldwijds best verkochte gamefranchise Fallout wordt door Jonathan Nolan en Lisa Joy (Westworld) voor Amazon Prime Video bewerkt tot een serie.
Gisteren, 16:00
1
De nieuwe Netflix-serie Away, met Hilary Swank gaar begin september in première op Netflix. De streamingdienst heeft de eerste beelden vrijgegeven.
Gisteren, 15:00
Free Will is in productie bij FOX. De serie is geschreven door Kirk A. Moore (13 Reasons Why).
Gisteren, 14:00