Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Game of Thrones-actrice Kate Dickie gecast in seizoen twee van Marvel's Loki

Kate Dickie, bekend uit Game of Thrones, is stilletjes toegetreden tot de cast van het tweede seizoen van de Disney+-serie Marvel's Loki.

Marvel's Loki, met Tom Hiddleston in de hoofdrol, speelt zich af in een aan het Marvel Cinematic Universe grenzende wereld, waarin de God van het Onheil een vis uit het water is wanneer hij in de problemen komt met de bureaucratische TVA (Time Variance Authority) nadat hij is ontsnapt met het Tesseract.



Details over het personage dat Kate Dickie (foto) zal gaan spelen worden achtergehouden, maar er wordt gefluisterd dat ze een schurk speelt. De productie van seizoen twee van de succesvolle serie is afgerond. De Schotse Dickie is bekend van haar rollen als Lysa Arryn in Game of Thrones en Morven Davis in BBC's The Cry. Andere televisierollen zijn in onder andere Inside Man, The Nest, The English Game, Peaky Blinders en The Alienist.

De cast van het tweede seizoen van Loki bestaat verder uit Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw, Sophia Di Martino, Eugene Cordero, Tara Strong en Rafael Casal.

Justin Benson en Aaron Moorhead regisseren en produceren seizoen twee. Eric Martin is hoofdschrijver en produceert samen met Hiddleston en Michael Waldron.
Vorige aflevering
Glorious Purpose
Glorious Purpose
02x06
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Marvel's Loki