Marvel's Loki

-
45 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Trailer voor superheldenserie Marvel's Loki

Er is een trailer uitgebracht voor de Amerikaanse superheldenserie Trailer voor Marvel's Loki. De serie gaat in juni in première bij de streamingdienst.

Marvel's Loki gaat 11 juni in première op Disney+, er zal dan wekelijks een aflevering verschijnen. Dat lijkt nog best ver weg, maar je kan nu al genieten van de eerste beelden van de nieuwe serie. Marvel's Loki draait om het stoute stiefbroertje van Thor. Nadat hij is ondergedoken met de Tesseract belandt hij in een wereld vol problemen met de bureaucratische Time Variance Authority.

De hoofdrol wordt vervuld door Tom Hiddleston (The Night Manager). Naast Hiddleston zullen onder andere ook Owen Wilson (Community), Gugu Mbatha-Raw (Black Mirror), Richard E. Grant (Jekyll & Hyde), Sasha Lane (Utopia (2020)) en Wunmi Mosaku (Lovecraft Country). Vang vast een eerste glimp op van de acteurs in de trailer hieronder.

Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Onder andere Michael Learned (The Waltons) voegt zich bij de cast van Monster: The Jeffrey Dahmer Story. De serie draait om Amerika's meest beruchte moordenaar.
Vandaag, 12:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Hierro. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Ordinary Joe heeft een seriebestelling ontvangen van NBC. De serie was afkomstig van Russel Friend (House M.D.) en Garrett Lerner (House M.D.).
Gisteren, 13:00
Na de drie films van To All the Boys komt er mogelijk ook een serie die gebaseerd is op de Netflix film hit. De nog naamloze spin-off volgt het personages Kitty.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
CBS heeft de komedieserie Ghosts met Rose McIver (iZombie) besteld. Daarnaast is er casting nieuws voor de komedie pilot The Three Of Us.
vrijdag, 09:02
1