Marvel's Iron Fist

7.3 / 10
55 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Marvel's Iron Fist krijgt geen derde seizoen bij Netflix

De Amerikaanse superheldenserie Marvel's Iron Fist krijgt geen derde seizoen. Dat heeft Netflix bekend gemaakt.

In Marvel’s Iron Fist keert miljardair Danny Rand (Finn Jones) terug naar New York City, nadat hij jarenlang vermist was. Hij probeert weer een band op te bouwen met zijn familie en neemt het ondertussen op tegen de criminele elementen in de stad. Dat doet hij met zijn kung fu krachten en de mogelijkheid om de geweldige kracht van de vurige Iron Fist op te roepen.

Marvel Television (onderdeel van Disney) en Netflix hebben vrijdag een gezamenlijke verklaring uitgegeven. ‘Iedereen bij Marvel Television en Netflix is trots op de serie en dankbaar voor al het harde werk van de ongelooflijke cast, crew en showrunners. We zijn de fans dankbaar die de twee seizoenen hebben gezien, en voor de samenwerking die we in deze serie hebben gedeeld. Terwijl de serie op Netflix is afgelopen, zal de onsterfelijke Iron Fist voortleven.'

Het is niet uitgesloten dat Marvel's Iron Fist uiteindelijk toch een vervolg krijgt. Disney gaat een eigen streamingdienst lanceren. Die zal waarschijnlijk eind 2019 van start gaan. Vanaf 19 oktober aanstaande is wel het derde seizoen van Daredevil te zien bij Netflix, en ook dat is een serie van Marvel Television.

Vorige aflevering
A Duel of Iron
A Duel of Iron
02x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (7)

avatar_alex3012
13 okt 2018 12:39 -
bagger nieuws, nu is de timeline saga na de kl*te daredevil / jessica jones / luke cage en de laatste vind ik nu echt de slechtste van allemaal luke cage is de traagste serie die bestaat en dan stoppen ze iron fist die juist beetje weg in ging wat interessant werd
Reageer
avatar_renzoroy
13 okt 2018 13:30
mee eens. Luke Cage vind ik ook veel te langdradig en saai. Iron Fist vond ik ook de leukste, maar helaas.
Reageer
avatar_sharky
13 okt 2018 13:50 - 13 okt 2018 17:49
Ben ik het ook mee eens Luke Cage.Daredevil en Jessica jones vind ik niet eens marvel waardig.Iron Fist was tenminste nog interessant.
Reageer
avatar_Flash
13 okt 2018 16:29 -
Ondanks dat ik het tweede seizoen al een stuk beter vond dan het eerste seizoen, was dit voor mij toch de minste serie van de vier. Wel altijd spijtig als een verhaallijn niet kan worden afgemaakt.
Reageer
avatar_TimGo10
18 okt 2018 10:58
Het zijn 6 series hoor. Je vergeet The Defenders en The Punisher waarschijnlijk
Reageer
avatar_renzoroy
18 okt 2018 17:22
The Defenders is een miniserie waar de 1e 4 series naartoe hebben geleid (Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist en The Punisher staat los van de overige 4 series qua verhaal. Dus als je het zo bekijkt zijn het er 4.
Reageer
avatar_Rob7b
13 okt 2018 18:30 -
Het verbaasde mij al dat er überhaupt een 2de serie kwam. De 1ste was het aankijken niet eens waard.
Reageer

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 12:21
Al eerder in september werden in drie dagen de Creative Arts Emmy’s uitgereikt, maar op zondag 19 september zijn de belangrijkste televisieprijzen weggegeven.
Vandaag, 11:00
Ook in de week van 13 tot en met 19 september hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 37 van 2021.
Vandaag, 09:00
Het tweede seizoen van Lock & Key zal dit najaar te zien zijn bij Netflix.
zaterdag, 15:00
Matthew Fox (Lost) zal samen met Joanne Froggatt (Downton Abbey) de hoofdrol spelen in Peacock 's Last Light , een seriebewerking gebaseerd op de bestverkochte apocalyptische thriller van Alex Scarrow
zaterdag, 14:00
De serie over niets heeft nu iets. In dit geval heeft Seinfeld een officiële trailer om zijn debuut volgende maand op Netflix aan te prijzen.
zaterdag, 13:00
2