Marvel's Iron Fist

7.3 / 10
55 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Netflix lanceert trailer voor tweede seizoen Marvel's Iron Fist

Acteur Finn Jones zegt dat hij "gewoon probeert de vrede te bewaren" in de nieuwe trailer voor het tweede seizoen van Marvel's Iron Fist. Het seizoen start op 7 september bij Netflix.

Het ziet er echt naar uit dat het bereiken van vrede een zware strijd is in New York. "Ik ben heel blij dat mensen deze trailer te zien krijgen omdat het echt iets laat zien van wat dit nieuwe seizoen te bieden heeft. De serie maakt een evolutie door", vertelde de nieuwe showrunner en uitvoerend producent Raven Metzber. "Ik hoop echt dat dit mensen enthousiast maakt voor wat er in seizoen twee in petto is. Ik ben gewoon zo trots op wat we allemaal samen hebben gemaakt en kan niet wachten tot het in première gaat."

In Marvel's Iron Fist is miljardair Danny Rand terug naar New York City, en hij zal de stad met hand, of vuist, en tand verdedigen tegen vijanden en ander gespuis.

Vorige aflevering
A Duel of Iron
A Duel of Iron
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 12:21
Al eerder in september werden in drie dagen de Creative Arts Emmy’s uitgereikt, maar op zondag 19 september zijn de belangrijkste televisieprijzen weggegeven.
Vandaag, 11:00
Ook in de week van 13 tot en met 19 september hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 37 van 2021.
Vandaag, 09:00
Het tweede seizoen van Lock & Key zal dit najaar te zien zijn bij Netflix.
zaterdag, 15:00
Matthew Fox (Lost) zal samen met Joanne Froggatt (Downton Abbey) de hoofdrol spelen in Peacock 's Last Light , een seriebewerking gebaseerd op de bestverkochte apocalyptische thriller van Alex Scarrow
zaterdag, 14:00
De serie over niets heeft nu iets. In dit geval heeft Seinfeld een officiële trailer om zijn debuut volgende maand op Netflix aan te prijzen.
zaterdag, 13:00
2