Marvel's Iron Fist

7.3 / 10
55 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Netflix lanceert trailer voor tweede seizoen Marvel's Iron Fist

Acteur Finn Jones zegt dat hij "gewoon probeert de vrede te bewaren" in de nieuwe trailer voor het tweede seizoen van Marvel's Iron Fist. Het seizoen start op 7 september bij Netflix.

Het ziet er echt naar uit dat het bereiken van vrede een zware strijd is in New York. "Ik ben heel blij dat mensen deze trailer te zien krijgen omdat het echt iets laat zien van wat dit nieuwe seizoen te bieden heeft. De serie maakt een evolutie door", vertelde de nieuwe showrunner en uitvoerend producent Raven Metzber. "Ik hoop echt dat dit mensen enthousiast maakt voor wat er in seizoen twee in petto is. Ik ben gewoon zo trots op wat we allemaal samen hebben gemaakt en kan niet wachten tot het in première gaat."

In Marvel's Iron Fist is miljardair Danny Rand terug naar New York City, en hij zal de stad met hand, of vuist, en tand verdedigen tegen vijanden en ander gespuis.

Vorige aflevering
A Duel of Iron
A Duel of Iron
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vierde seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
De cast voor de Starz-serie Dangerous Liaisons is bekend gemaakt. Onder andere de Nederlandse Carice van Houten (Game of Thrones) vervult een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
Disney+ heeft een aantal premièredatums opgeschoven. Onder andere de première van Monsters at Work en Turner & Hooch.
Vandaag, 11:00
2
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
donderdag, 15:00
2
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Systrabönd (Sisterhood). We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
donderdag, 14:00