Marvel's Iron Fist

7.3 / 10
55 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Startdatum voor tweede seizoen Marvel's Iron Fist

Het eerste seizoen van Marvel's Iron Fist ging in maart 2017 in première. De fans hebben even moeten wachten maar de startdatum van het tweede seizoen is eindelijk bekend gemaakt.

In Marvel's Iron Fist is miljardair Danny Rand terug naar New York City, en hij zal de stad met hand, of vuist, en tand verdedigen tegen vijanden en ander gespuis.

In juni dit jaar berichtte MijnSerie al dat Marvel's Iron Fist nog dit jaar van start zou gaan. Die belofte staat, want op 7 september zal Netflix het tweede seizoen beschikbaar stellen.In de spannende teaser zie je wat Danny Rand van plan is met de stad en op welke datum hij dat gaat doen.

Zet jij 7 september in je agenda? Of laat je het tweede seizoen aan je voorbij gaan?

Vorige aflevering
A Duel of Iron
A Duel of Iron
02x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vierde seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
De cast voor de Starz-serie Dangerous Liaisons is bekend gemaakt. Onder andere de Nederlandse Carice van Houten (Game of Thrones) vervult een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
Disney+ heeft een aantal premièredatums opgeschoven. Onder andere de première van Monsters at Work en Turner & Hooch.
Vandaag, 11:00
2
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
donderdag, 15:00
2
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Systrabönd (Sisterhood). We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
donderdag, 14:00