Marvel's Iron Fist

7.3 / 10
55 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen van Marvel’s Iron Fist nog dit jaar te zien

Uitvoerend vicepresident Jeph Loeb van Marvel Television heeft bevestigd dat het tweede seizoen van Marvel's Iron Fist nog dit jaar van start zal gaan.

Op een Reddit AMA session verklapte Loeb op een vraag van een fan dat Marvel's Iron Fist nog dit jaar zal terugkeren: “Je zult erg blij zijn met het tweede seizoen dat dit jaar gaat komen.” Omdat het tweede seizoen van Luke Cage gepland staat om 22 juni van start te gaan kunnen we er van uitgaan dat het tweede seizoen van de IJzeren Vuist na Luke Cage van start zal gaan, dus waarschijnlijk nog deze herfst. Wellicht nog voor de start van het derde seizoen van Daredevil ergens in oktober/november.
Embed from Getty Images
Finn Jones

In het tweede seizoen zal Finn Jones weer te zien zijn als de hoofdrolspeler, Danny Rand a.k.a Iron Fist. Castleden die terugkeren zijn onder andere Jessica Henwick als Colleen Wing, Simone Missick als Misty Knight, Tom Pelphrey als Ward Meachum, Jessica Stroup als Joy Meachum en Sacha Dhawan als Danny’s jeugdvriend Davos.

Embed from Getty Images
Charlie Cox (Daredevil), Krysten Ritter (Jessica Jones), Finn Jones (Iron Fist) en Mike Colter (Luke Cage)
Vorige aflevering
A Duel of Iron
A Duel of Iron
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

OWN heeft de premièredatum van het zesde seizoen van Queen Sugar bekend gemaakt. Daarnaast is er ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse dramaserie.
Vandaag, 13:00
Het laatste seizoen van La Casa de Papel verschijnt in twee delen, het eerste deel start aankomende maand. Bekijk nu de trailer die Netflix heeft uitgebracht.
Vandaag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Showtime heeft een vijfde seizoen van The Chi aangekondigd. De Amerikaanse dramaserie werd net na de finale van het vierde seizoen vernieuwd.
Vandaag, 10:00
Amazon Prime Video maakt de premièredatum van de The Lord of the Rings serie bekend. Daarnaast is er ook een foto gedeeld.
Vandaag, 09:00
3
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Atlantic Crossing. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00