Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Trailer voor Marvel's Hawkeye

In de trailer zien we Jeremy Renner en Hailee Steinfeld in Disney+-serie Marvel's Hawkeye.

We krijgen de eerste blik op Clint en Kate in actie in de officiële trailer van Hawkeye , Marvel's aankomende stand-alone superheldenserie op Disney+.

Met Jeremy Renner als Clint Barton/Hawkeye en Hailee Steinfeld als Kate Bishop spelen ook Vera Farmiga, Fra Fee, Tony Dalton, Zahn McClarnon, Brian d'Arcy James en nieuwkomer Alaqua Cox als Maya Lopez een rol in Marvel's Hawkeye.

Tot nu toe waren er weinig details over de superheldenserie bekend die zich afspeelt tijdens de kerstperiode in New York City na de blip. In de serie geeft Barton (Renner) de fakkel door aan Kate Bishop (Steinfeld), een lid van de groep die bekend staat als de Young Avengers en de eerste vrouw die de naam Hawkeye draagt na Barton.

Video on youtube


De synopsis luidt als volgt: 'Voormalig Avenger Clint Barton heeft een schijnbaar eenvoudige missie: terug naar zijn familie voor Kerstmis. Mogelijk? Misschien met de hulp van Kate Bishop, een 22-jarige boogschutter die ervan droomt een superheld te worden. De twee worden gedwongen om samen te werken wanneer iets of iemand uit Bartons verleden veel meer dan de feeststemming dreigt te verstoren.'

Marvel's Hawkeye gaat op 24 november in première bij Disney+.
Vorige aflevering
So This Is Christmas?
So This Is Christmas?
01x06
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Marvel's Hawkeye