Marvel's Hawkeye

-
50 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Trailer voor Marvel's Hawkeye

In de trailer zien we Jeremy Renner en Hailee Steinfeld in Disney+-serie Marvel's Hawkeye.

We krijgen de eerste blik op Clint en Kate in actie in de officiële trailer van Hawkeye , Marvel's aankomende stand-alone superheldenserie op Disney+.

Met Jeremy Renner als Clint Barton/Hawkeye en Hailee Steinfeld als Kate Bishop spelen ook Vera Farmiga, Fra Fee, Tony Dalton, Zahn McClarnon, Brian d'Arcy James en nieuwkomer Alaqua Cox als Maya Lopez een rol in Marvel's Hawkeye.

Tot nu toe waren er weinig details over de superheldenserie bekend die zich afspeelt tijdens de kerstperiode in New York City na de blip. In de serie geeft Barton (Renner) de fakkel door aan Kate Bishop (Steinfeld), een lid van de groep die bekend staat als de Young Avengers en de eerste vrouw die de naam Hawkeye draagt na Barton.De synopsis luidt als volgt: 'Voormalig Avenger Clint Barton heeft een schijnbaar eenvoudige missie: terug naar zijn familie voor Kerstmis. Mogelijk? Misschien met de hulp van Kate Bishop, een 22-jarige boogschutter die ervan droomt een superheld te worden. De twee worden gedwongen om samen te werken wanneer iets of iemand uit Bartons verleden veel meer dan de feeststemming dreigt te verstoren.'

Marvel's Hawkeye gaat op 24 november in première bij Disney+.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Er komt een griezelige herfst aan - de I Know What You Did Last Summer trailer is nu te bekijken!
Gisteren, 14:02
1
Naast de hoofdrol als Rivers, zal Hahn uitvoerend produceren. The Comeback Girl zal geregisseerd en uitvoerend worden geproduceerd door Greg Berlanti en Cosmo Carlson zal schrijven en uitvoerend produceren.
Gisteren, 13:10
Sean Bean en Nicola Walker spelen de hoofdrol in Stefan Golaszewski-drama Marriage.
Gisteren, 13:02
Netflix heeft een serieorder overhandigd aan een vierdelige, gelimiteerde seriebewerking van Anthony Doerr's Pulitzer Prize-winnende bestseller All the Light We Cannot See van Shawn Levy en Steven Knight.
Gisteren, 12:00
Na een verhitte biedingsstrijd heeft Hulu de drama Black Cake, van Women of the Movement-maker Marissa Jo Cerar, Oprah Winfrey 's Harpo Films en Aaron Kaplan 's Kapital Entertainment binnengehaald.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03