Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Startdatum seizoen zes Agents of S.H.I.E.L.D. op Disney+

De eerste vijf seizoenen van Agents of S.H.I.E.L.D. zijn al te bekijken op Disney+. De publicatiedatum van het zesde seizoen van de Marvel-serie is nu bekend.

Agents of S.H.I.E.L.D. is een Amerikaanse superhelden serie. In de serie keert Phil Coulson (Clark Gregg) terug naar S.H.I.E.L.D., een wereldwijde rechtshandhavingsorganisatie. Hij zet een klein, zeer goed opgeleid team van agenten in voor zaken die nog niet geclassificeerd zijn. Dat team bestaat onder anderen uit een expert in spionage, een piloot, een wetenschapper en een hacker.

De serie is gemaakt voor de zender ABC, waar Agents of S.H.I.E.L.D. op 24 september 2013 in première ging. De eerste vijf seizoenen van de superhelden serie zijn te bekijken op Disney+. Vanaf twintig maart is ook het zesde seizoen te bekijken op de streamingdienst. Bekijk hieronder de trailer van het zesde seizoen.

Video on youtube


Op zeventien november 2018 werd bekend gemaakt dat Agents of S.H.I.E.L.D ook een zevende seizoen krijgt. In augustus 2019 werd bekend gemaakt dat het zevende seizoen ook het laatste seizoen van de serie zal zijn. Ook waren de eerste beelden van het zevende seizoen te zien.
Vorige aflevering
What We're Fighting For
What We're Fighting For
07x13
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.