Maron

7.3 / 10
23 min
Komedie
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maron gecanceld door Maron

Er komt geen vijfde seizoen van de komedieserie Maron. Marc Maron heeft er samen met IFC de stekker er uit getrokken, nog voordat het vierde seizoen is afgerond. Op woensdag 13 juli zullen de laatste twee afleveringen worden uitgezonden en die gelden dan ook gelijk als seriefinale. Marc Maron had in februari al gehint op het einde, maar er was nog steeds geen officiële aankondiging gedaan.

Nu is die er wel en Maron heeft aangegeven dat dit zijn eigen beslissing is geweest: “Ik heb besloten dat dit het is. Het is klaar. Er zijn manieren om er meer te doen, maar dit was die visie. Dit seizoen was hét seizoen. En ik kan niet meer gelukkiger zijn hoe het eruit is gekomen, hoe alle vier seizoenen er uit zijn gekomen.”

Jennifer Caserta, IFC president, verklaarde het volgende: “IFC voelt zich enorm bevoorrecht om de mogelijkheid te hebben gehad om samen te kunnen werken met Marc en om zijn unieke visie te mogen laten zien aan de televisiekijker. Wij staan achter zijn beslissing om de serie te eindigen na vier bijzondere seizoenen. We zijn enorm trots op Maron en de komische, aangrijpende en diep persoonlijke rit waarop Marc ons meegenomen heeft. Hij is een ongelofelijk authentiek talent en we wensen hem niets dan goeds.”


Vind jij het jammer dat Maron is gestopt?


Vorige aflevering
Bookend
Bookend
04x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_JanWillemK
13 jul 2016 10:34 -
Met alle respect. Wat ik wel jammer vindt is dat jullie geen aparte nieuwsberichten maken voor wanneer een bekende(re) serie wordt gecanceld/vernieuwd, maar vervolgens wel voor dit soort series die overigens door bijna niemand bekeken worden, wel een bericht plaatsen. :P
Dit is uiteraard minder goed nieuws voor degene die deze serie volgen maar aangezien er maar 2 stemmen zijn uitgebracht op de serie denk ik niet dat er veel man kijkt en er dus ook verder weinig tot geen reacties zullen zijn op dit nieuwsbericht, op die van mij na. Hehe..
Reageer
avatar_Mandy1966
13 jul 2016 11:01
Hoe jammer ik het ook vind, maar vaak ontbreekt mij gewoon weg de tijd om meer nieuwsberichten te schrijven. Er zijn helaas te weinig nieuwsberichtschrijvers en daarom worden sommige 'grotere' series wel vermeld in het weekoverzicht maar niet in een nieuwsbericht. Toevallig had ik vandaag wel wat meer tijd en dus wat meer berichten. Ik kijk daarbij niet naar de hoeveelheid stemmen of volgers. Het is een bericht dus wordt die geplaatst. Maar als je je geroepen voelt kom gerust ons nieuwsteam versterken, graag zelfs.
Reageer
avatar_heplam
13 jul 2016 11:59
Bijgewerkt op: 13 jul 2016 12:00
En hierbij wil ik nog aan toevoegen dat we over de meest bekende series wel berichten plaatsen over het cancelen maar soms is het bericht dan zo beperkt zonder reden of iets dergelijks dat het beter door Mandy in het week overzicht benoemd kan worden. En inderdaad kom ons ondersteunen Dubst3p. The more the merryer :-)
Reageer

Laatste nieuws

Amazon Prime Video heeft de teasers gedeeld van Star Trek: Picard en Star Trek: Lower Decks. Daarin werd duidelijk dat de series over een tijdje beschikbaar zijn.
Gisteren, 15:00
The Underground Railroad gaat in mei in première bij Amazon Prime Video. De streamingservice heeft ook een trailer uitgebracht.
Gisteren, 09:00
Actrice Helen McCrory is op 52-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. Ze was onder andere te zien in Peaky Blinders en Anna Karenina (2000).
zaterdag, 16:00
2
Onder andere Magnum, P.I., NCIS en Blue Bloods krijgen er aankomend televisie seizoen een nieuw seizoen bij. CBS vernieuwd nog drie andere series.
zaterdag, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie van Cuatro estaciones en La Habana (Four Season in Havana). We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
zaterdag, 14:00
2
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
vrijdag, 14:00