Marianne

7.6 / 10
40 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Franse horrorserie Marianne krijgt geen vervolg bij Netflix

Marianne is een Franse horrorserie van Netflix. De serie ging in première in september 2019 en het eerste seizoen bestaat uit acht afleveringen.

Marianne gaat over een romanschrijfster genaamd Emma (Victoire Du Bois), die constant dezelfde nachtmerrie heeft. Ze gebruikt de heks uit deze dromen als een personage in haar boeken. Maar al snel komt ze erachter dat haar gruwelijke verhalen ook daadwerkelijk gebeuren. Ze keert terug naar haar familie om haar nare verleden en daarmee ook de bron van haar inspiratie onder ogen te komen.De Franse serie is gemaakt door Samuel Bodin. Die meldt nu het volgende: “Netflix heeft ervoor gekozen om toch geen tweede seizoen te bestellen van Marianne. Sorry hiervoor, wij balen er ook van. Hopelijk zullen we jullie weer zien bij nieuwe verhalen.” Het besluit van Netflx om de serie te cancellen is opmerkelijk, want de beoordeling van Marianne was goed. Op de IMDb heeft de serie een 7,5 en dat is prima voor een horrorserie.
Vorige aflevering
Tuesday
Tuesday
01x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

ABC heeft tien afleveringen besteld van Rebel van Krista Vernoff (Grey's Anatomy). De serie is gebaseerd op het leven van activiste Erin Brockovich.
Vandaag, 09:30
Het derde seizoen van de Britse misdaadserie Riviera van Sky Atlantic is vanaf eind oktober te bekijken bij Videoland.
Gisteren, 11:00
Disney+ heeft een trailer gedeeld voor het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie The Mandalorian. Het nieuwe seizoen gaat eind oktober in première.
Gisteren, 10:00
Eind oktober zal het derde seizoen van de Amerikaanse dramatische thrillerserie Killing Eve op Videoland verschijnen.
Gisteren, 09:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het negende seizoen van Hawaii Five-0. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
woensdag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
woensdag, 10:56