Marianne

7.7 / 10
40 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Franse horrorserie Marianne krijgt geen vervolg bij Netflix

Marianne is een Franse horrorserie van Netflix. De serie ging in première in september 2019 en het eerste seizoen bestaat uit acht afleveringen.

Marianne gaat over een romanschrijfster genaamd Emma (Victoire Du Bois), die constant dezelfde nachtmerrie heeft. Ze gebruikt de heks uit deze dromen als een personage in haar boeken. Maar al snel komt ze erachter dat haar gruwelijke verhalen ook daadwerkelijk gebeuren. Ze keert terug naar haar familie om haar nare verleden en daarmee ook de bron van haar inspiratie onder ogen te komen.De Franse serie is gemaakt door Samuel Bodin. Die meldt nu het volgende: “Netflix heeft ervoor gekozen om toch geen tweede seizoen te bestellen van Marianne. Sorry hiervoor, wij balen er ook van. Hopelijk zullen we jullie weer zien bij nieuwe verhalen.” Het besluit van Netflx om de serie te cancellen is opmerkelijk, want de beoordeling van Marianne was goed. Op de IMDb heeft de serie een 7,5 en dat is prima voor een horrorserie.
Vorige aflevering
Tuesday
01x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

I Am Not Okay With This is een Amerikaanse dramedyserie die Netflix eind februari gaat lanceren.
Vandaag, 11:00
Kellye Nakahara Wallett, die Kellye Yamato speelde in alle elf seizoenen van de klassieke serie M*A*S*H, is overleden.
Vandaag, 10:00
De serie Amazing Stories (2020) gaat binnenkort in première bij Apple TV+. Het is een nieuwe versie van de anthologieserie uit de jaren 80 van Steven Spielberg, die destijds bij NBC te zien was.
Vandaag, 09:00
De Engelse zender Sky heeft de eerste trailer onthuld voor de financiële thrillerserie Devils met Patrick Dempsey in de hoofdrol.
Gisteren, 16:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 15:00
1
Costa! is een Nederlandse komedieserie die tussen 2001 en 2005 werd uitgezonden door BNN.
Gisteren, 11:06
2