Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Maak kans op de miniserie Mare of Easttown

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Mare of Easttown. We geven vier blu ray's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Mare of Easttown

Terwijl haar eigen wereld in elkaar dreigt te storten, onderzoekt de enige rechercheur van een stadje in Pennsylvania de moord op een tiener in deze meeslepende, zinderende HBO original limited serie.

Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Warner Bros home entertainment
Taal: Engels
Acteurs: Kate Winslet, Cailee Spaeny, Julianne Nicholson, Angourie Rice, Evan Peters, Jean Smart, Guy Pearce en vele andere.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 15 september 2021
Consumentenadviesprijs: € 29,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van de miniserie Mare of Easttown:

Video on youtube


Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

In Mare of Easttown speelt Kate Winslet samen met Guy Pierce. Dit is niet de eerste keer dat Winslet met Pierce speelt in een serie. In welke serie speelde zij nog meer samen met Pierce?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Sacrament
Sacrament
01x07
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_BlackBiker
09 sep 2021 15:53 -
Mooie serie. We zijn de laatste paar jaren wel verwend met dit soort limited pareltjes. Wat te denken van Chernobyl en The Queen Gambit? Ik hoop van harte dat we nog meer van dit soort series gaan krijgen.
Reageer
avatar_DAVE2804
09 sep 2021 16:31
Helemaal mee eens. Chernobyl en The Queen's Gambit waren pareltjes en naar deze serie ben ik ook benieuwd. Kate Winslet is een topactrice en het is een serie van HBO, dus kwaliteit bijna verzekerd.
Reageer
Mare of Easttown