Leuk?
3
4
Bekijk stemmen

Marco Polo krijgt geen derde seizoen van Netflix

Netflix heeft de historische dramaserie Marco Polo gecanceld na twee seizoenen. Na een rustig tweede seizoen en een vermeend verlies van 200 miljoen dollar heeft de streamingdienst besloten om de serie ten grave te dragen naar het kerkhof van gecancelde series. En dat is een zeer belangrijke overwinning voor de Magere Hein van gecancelde series want Marco Polo wordt hierdoor de eerste originele gescripte Netflix-serie die geen derde seizoen krijgt.

De serie, gebaseerd op het leven van de 14e-eeuwse Venetiaanse ontdekkingsreiziger en handelaar, ging in 2014 in première. Er werden door producent Harvey Weinstein twee seizoenen afgeleverd van elk tien afleveringen.

Netflix' vicepresident Original Content Cindy Holland zei: “We zijn dankbaar en willen graag onze partners, de Marco Polo-acteurs waarvan het optreden boeiend en ‘top-notch’ waren bedanken; aan de betrokken producenten, inclusief John Fusco, Dan Minahan, Patrick Macmanus en hun crew, die hun hart in de serie hebben gestoken; en natuurlijk Harvey [Weinstein], David [Glasser] en onze vrienden bij TWC, die fantastische medewerkers waren van start tot finish.

Had jij nog graag een derde seizoen gezien van Marco Polo?


(vLnR) Acteurs Zhu Zhu, Benedict Wong, vicepresident van Netflix's Original Content Cindy Holland, acteurr Lorenzo Richelmy, Netflix' chief content officer Ted Sarandos, acteurs Chin Han, Joan Chen en Rick Yune.
Vorige aflevering
The Fellowship
The Fellowship
02x10
Leuk?
3
4
Bekijk stemmen

Reacties (7)

avatar_madjack_kramer
13 dec 2016 15:15 -
Jammer.
Reageer
avatar_Javelin
13 dec 2016 15:49 -
Niet meer dan logisch. Waar het eerste seizoen veel nieuwe dingen bevatte en er een redelijke snelheid in zat, was er door seizoen 2 echt niet heen te komen. Veel speelde zich af in de tenten van de Khan en het verhaal was echt slecht. Best jammer want ik keek echt uit naar het 2e seizoen. Helaas is ook dit er weer 1 waarbij je het idee hebt dat er voor 1 seizoen geschreven is en ze het daarna niet meer weten.
Reageer
avatar_anonymous
13 dec 2016 16:23 -
Ik vond het een leuke serie. Seizoen 2 viel licht tegen, maar dat zie je ook bij andere series.
Reageer
avatar_anonymous
13 dec 2016 17:28 -
Jammer. Geen serie die mijn top 10 gaat halen, maar steeg wel boven de middelmaat uit.
Reageer
avatar_Olga2000
13 dec 2016 18:52 -
Ik kon verhaallijn nauwelijks volgen. Daardoor bleven sommige handelingen van sommige personages gewoon onduidelijk. Ik heb seizoen 1 wel met plezier gekeken.
Reageer
avatar_anonymous
13 dec 2016 20:47 -
Zo een goede serie gaan ze dan stoppen, en krijg je fuller house voor terug. Gadverdamme
Reageer
avatar_anonymous
14 dec 2016 07:33 -
Dit is echt heel jammer!
Ze hadden deze serie echt groots kunnen maken .
Ik vond seizoen 2 namelijk wel erg goed! Ik weet zeker dat als ze met een spannende derde seizoen waren gekomen ze er nog meerdere konden maken , Kijk is naar TWD seizoen 2 ? deze is ook om te huilen en zo zijn er talloze top series met ook een slechte seizoen 2
jammer hoor.
Reageer
Marco Polo