Mannen van een Zekere Leeftijd

-
35 min
Special Interest
Volg deze serie
2seizoenen/12afleveringen/2012 - 2013 
NetwerkRTL 4
De serie is beëndigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:35 min20122013 (Beëindigd)
Netwerk:RTL 4
Mannen van een Zekere Leeftijd is een Nederlands reality programma van de zender RTL 4. De serie ging in première op 27 oktober 2012.

Iedereen kent ze wel: het type iets te vlotte man van middelbare leeftijd, die zich nog 30 voelt en zich ook zo denkt te kunnen gedragen en kleden. Viggo Waas is zo'n man. Hij bespreekt zijn angst voor het ouder worden in een praatgroep met lotgenoten, te weten Peter Heerschop, Gijs Scholten van Aschat, Henkjan Smits, Joep van Deudekom en Prem Radhakishun. We zien hoe de heren wild om zich heen spartelen om aan de wurggreep die ouderdom heet te ontkomen. Ze stellen zichzelf en elkaar vragen als: Is een jonge vriendin een goed idee? Kun je je met goed fatsoen nog vertonen op een dancefeest? Is het nog niet te laat om een tattoo te laten zetten? En hoe aantrekkelijk zijn ˜Mannen Van Een Zekere Leeftijd" nog voor (jonge) vrouwen? Onder leiding van gesprekstherapeut Steven Pont gaan de heren de confrontatie aan met alles waar je in deze levensfase tegen aan loopt. Elke aflevering praat een van de mannen met een deskundige of wetenschapper op een bepaald vakgebied en ondergaat hij een test. Zo bezoekt Viggo onder meer de uroloog om allerlei delicate vragen over het libido en de sterkte van de plasstraal te bespreken en gaat Peter op consult bij een plastisch chirurg om te inventariseren welke mogelijkheden de cosmetische chirurgie hem kan bieden in de strijd tegen het lichamelijk verval. Door de gesprekken in de praatgroep en de interviews van de mannen met ervaringsdeskundigen krijgen we een inzicht in de strijd van de mannen tegen hun klimmende leeftijd. Gelukkig kunnen ze er zelf om lachen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 2
0 / 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Mannen van een Zekere Leeftijd.

Vergelijkbare series