Manifest

7.8 / 10
43 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het eerste seizoen van Manifest

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Manifest. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Manifest

Manifest volgt een emotioneel rijke, onverwachte reis in een wereld van hoop en losbestemming. De bemanning en passagiers van vlucht Montego Air Flight 828 waren opgelucht toen ze veilig aankwamen na een turbulente routinevlucht. Maar in de tijdspanne van die paar uur is de wereld vijf jaar ouder geworden. De vrienden, families en collega’s van de mensen aan boord van het vliegtuig hebben na vijf jaar rouwen hun hoop opgegeven en zijn verder gegaan met hun leven. Nu, geconfronteerd met het onmogelijke, krijgen ze allemaal een tweede kans. Maar als hun nieuwe realiteiten duidelijk worden, ontvouwt een dieper mysterie zich en sommige van de teruggekeerde passagiers beseffen zich snel dat ze misschien bedoeld zijn voor iets dat groter dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden.

Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Warner Bros Home Entertainment
Taal: Engels
Acteurs: J.R. Ramirez, Melissa Roxburgh, Athena Karkanis en Joshua Dallas
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 11 december 2019
Consumentenadviesprijs: € 39,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het eerste seizoen van Manifest:Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

In elke aflevering van Manifest komt wel een keer in de ene vorm of de ander het cijfer 828 voor. Zo ook in het huisnummer van het appartement van Michaela. Wat is het huisnummer van haar appartement?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Grounded
02x02
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_jacquelinexxs
14 dec 2019 17:45 -
Wooh super leuk
Reageer

Laatste nieuws

De Amerikaanse zender AMC heeft een zesde seizoen besteld van Better Call Saul. Daarna valt het doek voor de prequel van Breaking Bad.
Vandaag, 16:00
1
Streamingdienst Netflix gaat dit jaar meer geld in eigen content steken dan vorig jaar. Het bedrijf zal in 2020 ongeveer 17 miljard dollar (zo’n 15,7 miljard euro) uitgeven aan eigen producties, ruim 2 miljard dollar meer dan in 2019.
Vandaag, 15:00
Het pratende depressieve paard BoJack Horseman krijgt binnenkort nog wat laatste afleveringen bij Netflix. Daarmee komt de serie ten einde.
Vandaag, 14:00
De Nederlandse Publieke Omroep staat open voor samenwerking met (inter)nationale mediapartijen op het gebied van groots opgezet nieuw Nederlands kwaliteitsdrama.
Vandaag, 13:00
Jack Reacher is bekend als titel van een bekende speelfilm die in 2012 verscheen met Tom Cruise in de hoofdrol.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03