Manifest

7.9 / 10
43 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het eerste seizoen van Manifest

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Manifest. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Manifest

Manifest volgt een emotioneel rijke, onverwachte reis in een wereld van hoop en losbestemming. De bemanning en passagiers van vlucht Montego Air Flight 828 waren opgelucht toen ze veilig aankwamen na een turbulente routinevlucht. Maar in de tijdspanne van die paar uur is de wereld vijf jaar ouder geworden. De vrienden, families en collega’s van de mensen aan boord van het vliegtuig hebben na vijf jaar rouwen hun hoop opgegeven en zijn verder gegaan met hun leven. Nu, geconfronteerd met het onmogelijke, krijgen ze allemaal een tweede kans. Maar als hun nieuwe realiteiten duidelijk worden, ontvouwt een dieper mysterie zich en sommige van de teruggekeerde passagiers beseffen zich snel dat ze misschien bedoeld zijn voor iets dat groter dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden.

Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Warner Bros Home Entertainment
Taal: Engels
Acteurs: J.R. Ramirez, Melissa Roxburgh, Athena Karkanis en Joshua Dallas
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 11 december 2019
Consumentenadviesprijs: € 39,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het eerste seizoen van Manifest:Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

In elke aflevering van Manifest komt wel een keer in de ene vorm of de ander het cijfer 828 voor. Zo ook in het huisnummer van het appartement van Michaela. Wat is het huisnummer van haar appartement?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Return Trip
02x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_jacquelinexxs
14 dec 2019 17:45 -
Wooh super leuk
Reageer

Laatste nieuws

Actrice Lynn Cohen, vooral bekend om haar rol als Magda in de HBO-serie Sex and the City, is zaterdag overleden op 86-jarige leeftijd.
Vandaag, 16:00
Jimmy Kimmel, bekend als presentator van talkshows, werkt aan een nieuwe komedieserie voor ABC met de titel Adopted. Hij schrijft het concept en gaat tevens een pilot maken.
Vandaag, 15:00
Amazon Prime Video werkt aan een komedieserie op basis van de film A League of Their Own, de komedie uit de jaren negentig waarin Tom Hanks en Geena Davis de hoofdrollen speelden.
Vandaag, 14:00
Disney+ is bezig met het ontwikkelen van een serie gebaseerd op het Marvel-personage Hawkeye, met Jeremy Renner als hoofdrolspeler. Dat werd in april 2019 bekend.
Vandaag, 13:00
Killing Eve is een Amerikaanse thrillerserie van de zender BBC America. De serie is in Nederland te bekijken bij NPO Start Plus en Videoland.
Vandaag, 12:00
Onder andere Mark Hamill (Robot Chicken), Lena Headey (Game of Thrones), Chris Wood (Supergirl) en Sarah Michelle Gellar (Robot Chicken) spreken de stemmen in van de iconische personages.
Vandaag, 11:00