Manifest

8,0 / 10
43 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het eerste seizoen van Manifest

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Manifest. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Manifest

Manifest volgt een emotioneel rijke, onverwachte reis in een wereld van hoop en losbestemming. De bemanning en passagiers van vlucht Montego Air Flight 828 waren opgelucht toen ze veilig aankwamen na een turbulente routinevlucht. Maar in de tijdspanne van die paar uur is de wereld vijf jaar ouder geworden. De vrienden, families en collega’s van de mensen aan boord van het vliegtuig hebben na vijf jaar rouwen hun hoop opgegeven en zijn verder gegaan met hun leven. Nu, geconfronteerd met het onmogelijke, krijgen ze allemaal een tweede kans. Maar als hun nieuwe realiteiten duidelijk worden, ontvouwt een dieper mysterie zich en sommige van de teruggekeerde passagiers beseffen zich snel dat ze misschien bedoeld zijn voor iets dat groter dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden.

Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Warner Bros Home Entertainment
Taal: Engels
Acteurs: J.R. Ramirez, Melissa Roxburgh, Athena Karkanis en Joshua Dallas
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 11 december 2019
Consumentenadviesprijs: € 39,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het eerste seizoen van Manifest:Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

In elke aflevering van Manifest komt wel een keer in de ene vorm of de ander het cijfer 828 voor. Zo ook in het huisnummer van het appartement van Michaela. Wat is het huisnummer van haar appartement?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Call Sign
02x12
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_jacquelinexxs
14 dec 2019 17:45 -
Wooh super leuk
Reageer

Laatste nieuws

Eind volgende maand verschijnt het tweede seizoen van Before We Die op NPO Plus. Kort daarna is het seizoen ook wekelijks te volgen op NPO 3.
Vandaag, 09:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
1
Big Little Lies actrice Nicole Kidman werkt aan een nieuwe serie voor Amazon. De serie is gebaseerd op het aankomende boek van Janelle Brown, Pretty Things.
Gisteren, 15:00
Het derde seizoen van Fauda verschijnt in april op Netflix, de eerste beelden van het nieuwste seizoen zijn nu te bekijken.
Gisteren, 14:00
De eerste veertien seizoenen van Criminal Minds verschijnen in April bij Amazon. De serie is ook te zien bij Ziggo en tot 6 april bij Videoland.
Gisteren, 13:00
De Canadese komedieserie Kim's Convenience van CBC is verlengd met een vijfde en zesde seizoen.
Gisteren, 12:00