Manifest

8.1 / 10
43 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Comic Con trailer van tweede seizoen fantasyserie Manifest

Manifest is een Amerikaanse fantasyserie van de zender NBC. De serie ging van start in september 2018. In april werd bekend dat er een tweede seizoen zal komen.

Manifest gaat over Montego Air Flight 828, die veilig aankomt na een turbulente vlucht. De bemanning en passagiers zijn opgelucht. Maar in de tijdspanne van die paar uur is de wereld vijf jaar ouder geworden en hebben de vrienden, families en collega's van de passagiers na rouw om hun verlies de hoop opgegeven dat ze ooit nog zullen terugkeren.

Het eerste seizoen van Manifest bestond uit zestien afleveringen. Het tweede seizoen zal iets minder afleveringen krijgen. De serie is ontwikkeld door Jeff Rake en Warner Bros.

NBC onthulde zondag een previewvideo voor het tweede seizoen van Manifest op New York Comic Con met scènes uit het eerste seizoen en nieuwe beelden. De drie minuten durende video laat zien dat het existentiële luchtvaartmysterie alleen maar extremer wordt en zich uitbreidt. NBC heeft nog niet gemeld wanneer het tweede seizoen exact van start gaat, maar dat zal gebeuren in het voorjaar van 2020.

Vorige aflevering
Icing Conditions
Icing Conditions
02x13
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst van Hessel Hoekstra
Gisteren, 16:00
Een van de hoofdrolspeelsters uit The Good Fight verlaat de juridische dramaserie, voorafgaand aan het vijfde seizoen.
Gisteren, 13:00
1
De Canadese misdaadserie Coroner van de zender CBC is vernieuwd met een derde seizoen. The CW gaat de eerste twee seizoenen uitzenden.
Gisteren, 12:00
CBS cancelde eerder dit jaar The Lincoln Lawyer, maar er lijken andere geïnteresseerden in de serie van David E. Kelley (Big Little Lies).
Gisteren, 11:00
het zesdelige vluchtelingendrama Stateless, van en met Cate Blanchett (Mrs. America), verschijnt in juli op Netflix.
Gisteren, 10:00