Manifest

7.7 / 10
43 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Comic Con trailer van tweede seizoen fantasyserie Manifest

Manifest is een Amerikaanse fantasyserie van de zender NBC. De serie ging van start in september 2018. In april werd bekend dat er een tweede seizoen zal komen.

Manifest gaat over Montego Air Flight 828, die veilig aankomt na een turbulente vlucht. De bemanning en passagiers zijn opgelucht. Maar in de tijdspanne van die paar uur is de wereld vijf jaar ouder geworden en hebben de vrienden, families en collega's van de passagiers na rouw om hun verlies de hoop opgegeven dat ze ooit nog zullen terugkeren.

Het eerste seizoen van Manifest bestond uit zestien afleveringen. Het tweede seizoen zal iets minder afleveringen krijgen. De serie is ontwikkeld door Jeff Rake en Warner Bros.

NBC onthulde zondag een previewvideo voor het tweede seizoen van Manifest op New York Comic Con met scènes uit het eerste seizoen en nieuwe beelden. De drie minuten durende video laat zien dat het existentiële luchtvaartmysterie alleen maar extremer wordt en zich uitbreidt. NBC heeft nog niet gemeld wanneer het tweede seizoen exact van start gaat, maar dat zal gebeuren in het voorjaar van 2020.

Vorige aflevering
Estimated Time of Departure
01x16
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Op zondag 22 september was het precies 25 jaar geleden dat de allereerste aflevering van de sitcom Friends werd uitgezonden door NBC.
Vandaag, 06:44
1
Grey's Anatomy is een Amerikaanse medische dramaserie van de zender ABC. De serie loopt al sinds 2005 en momenteel is het zestiende seizoen bezig.
Gisteren, 09:00
FOX laat een script uitwerken voor de nieuwe politiedramaserie Live, die zich afspeelt in Washington.
zaterdag, 14:00
BBC Two heeft de serie The Witchfinder besteld, over een heksenzoeker in Engeland die actief is in een periode van burgeroorlogen, hongersnood en pest.
zaterdag, 12:00
HBO Max komt met Station Eleven, een post-apocalyptische dramaserie, gebaseerd op de internationale bestseller van Emily St. John Mandel.
zaterdag, 10:00
The Mandalorian is een Amerikaanse sciencefictionserie van het streamingplatform Disney+. Het is een live-action serie in het Star Wars universum.
zaterdag, 09:00
6