Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Comic Con trailer van tweede seizoen fantasyserie Manifest

Manifest is een Amerikaanse fantasyserie van de zender NBC. De serie ging van start in september 2018. In april werd bekend dat er een tweede seizoen zal komen.

Manifest gaat over Montego Air Flight 828, die veilig aankomt na een turbulente vlucht. De bemanning en passagiers zijn opgelucht. Maar in de tijdspanne van die paar uur is de wereld vijf jaar ouder geworden en hebben de vrienden, families en collega's van de passagiers na rouw om hun verlies de hoop opgegeven dat ze ooit nog zullen terugkeren.

Het eerste seizoen van Manifest bestond uit zestien afleveringen. Het tweede seizoen zal iets minder afleveringen krijgen. De serie is ontwikkeld door Jeff Rake en Warner Bros.

NBC onthulde zondag een previewvideo voor het tweede seizoen van Manifest op New York Comic Con met scènes uit het eerste seizoen en nieuwe beelden. De drie minuten durende video laat zien dat het existentiële luchtvaartmysterie alleen maar extremer wordt en zich uitbreidt. NBC heeft nog niet gemeld wanneer het tweede seizoen exact van start gaat, maar dat zal gebeuren in het voorjaar van 2020.

Video on youtube
Vorige aflevering
Final Boarding
Final Boarding
04x20
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Manifest