Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Startdatum voor laatste seizoen Manifest

Precies op 828 om 8:28 uur maakte Netflix de startdatum bekend van het vierde en allerlaatste seizoen van Manifest.

En ja, ook de startdatum heeft een speciale betekenis. Eigenlijk had showrunner Jeff Rake al een aantal maanden geleden al verklapt wat de startdatum zou worden. Het nieuwe en laatste seizoen zou in november van start gaan.


Fans van de serie wisten eigenlijk toen al hoe laat het was, want op 4 november keerde vlucht 828 terug op aarde en op die datum zullen de eerste tien aflevering van het vierde seizoen te zien zijn bij Netflix.

Hier zijn details over de plot van het vierde seizoen: Twee jaar nadat de brute moord op Grace hun leven op zijn kop zette, is het leven de Stone familie een puinhoop terwijl de diepgeraakte Ben blijft rouwen om zijn vrouw en blijft zoeken naar zijn ontvoerde dochter, Eden. Verteerd door zijn verdriet, heeft Ben zich teruggetrokken als co-kapitein van de reddingsboot, en hij laat Michaela alleen, een bijna onmogelijke taak nu elke beweging van de passagiers wordt gecontroleerd door een regeringsregister. Terwijl de datum van overlijden nadert en de passagiers wanhopig op zoek zijn naar een manier om te overleven, arriveert een mysterieuze passagier met een pakket voor Cal dat alles wat ze weten over vlucht 828 verandert en het zal de sleutel blijken te zijn tot het ontsluiten van het geheim van de Callings in deze meeslepende, brein brekende en diep emotionele reis.

"Dat is momenteel het plan, in ieder geval als het gaat om de vraag of er een bevredigende oplossing voor het seizoen komt. Tegen het einde van het seizoen zullen we een aantal antwoorden geven, dat is echt, alle vragen zullen worden beantwoord', vertelde Netflix-hoofd drama Jinny Howe eerder deze week.

De volgende tien afleveringen zullen ergens in 2023 te zien zijn.
Video on youtube
Vorige aflevering
Final Boarding
Final Boarding
04x20
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Manifest