Maniac (2018)

7.2 / 10
38 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Teaser voor Netflix-miniserie Maniac (2018)

Maniac (2018) is een nieuwe Amerikaanse komedieserie van Netflix. De serie gaat in première op 21 september.

Maniac (2018) speelt zich af in een medische faciliteit waar een nieuwe drug wordt getest. Emma Stone (Drive) en Jonah Hill (Allen Gregory) spelen twee van de proefkonijnen. Zij is een manisch depressieve vrouw die hoopt de gebroken relaties met haar moeder en zus te kunnen lijmen. Hij is de zoon van een rijke industrieel en lijdt volgens verschillende mensen aan schizofrenie. Ze blijken een diepe connectie te hebben en belanden tijdens de behandeling uiteindelijk in dezelfde fantasiewereld.

De serie, die uit tien afleveringen bestaat, is geschreven door Patrick Somerville (The Bridge (US) en geregisseerd door Cary Fukunaga (True Detective). Jonah Hill en Emma Stone waren tien jaar eerder al samen te zien in de film Superbad. Netflix heeft een nieuwe teaser van Maniac (2018) online gezet.

Vorige aflevering
Option C
Option C
01x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Wat is het spannend, sommige series gaan nek aan nek. Wil je dat jouw favoriete serie gaat winnen is het nu de tijd om te stemmen.
Vandaag, 14:00
Er zijn slechts drie afleveringen uitgezonden van het achtste seizoen, maar nu al heeft The Blacklist te horen gekregen dat het een negende seizoen krijgt.
Vandaag, 12:00
4
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Het vierde seizoen is al te bekijken bij NPO Plus, maar vanaf begin volgende maand zal er wekelijks een aflevering worden uitgezonden bij NPO2 en NPO Start.
Gisteren, 16:00
Begin volgende maand verschijnen de eerste acht afleveringen van het vierde seizoen van de medische dramaserie The Good Doctor bij Videoland.
Gisteren, 15:00
Babou Ceesay (Guerrilla) gaat de hoofdrol vervullen in Wolfe, daarnaast is er meer casting nieuws over de serie die Paul Abbott (Shameless) schreef voor Sky.
Gisteren, 12:00