Maniac (2018)

7.2 / 10
38 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Premièredatum voor Maniac (2018)

Netflix heeft op de TCA zomer pers tour aangekondigd dat de nieuwe serie Maniac (2018) in september in première zal gaan.

Maniac (2018), gebaseerd op de gelijknamige Noorse-serie, is een tragikomedie over een mislukt medisch experiment. De serie volgt een psychiatrische patiënt die in zijn eigen fantasiewereld leeft. Emma Stone (Drive) speelt Annie en Jonah Hill (Allen Gregory) speelt Owen. Deze twee hebben ieder hun eigen psychische problemen. James Mantleray, gespeeld door Justin Theroux (The Leftovers) denkt dat hij beide kan genezen met een nieuw medicijn.

Onder andere Sally Field (Brothers & Sisters), Julia Graner (Ozark) en Jemima Kirke (Girls) staan ook op de castinglijst van de nieuwe Netflix Original. De regie is in handen van Cary Fukunaga (True Detective) en het script werd geschreven door de Britse auteur Partick Somerville (The Bridge (US).Alle tien de afleveringen van Maniac (2018) zullen vanaf 21 september te zien zijn op Netflix. De Noorse versie Maniac is ook op Netflix te vinden.
Vorige aflevering
Option C
Option C
01x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De opnames van het zesde seizoen van Peaky Blinders zijn van start. Het zal wel de laatste keer voor de cast en crew zijn, de serie is beëindigd door BBC en Netflix.
Vandaag, 09:00
6
Op 18 januari 2021 werden de genomineerden bekend gemaakt voor de 26ste Critics' Choice Television Award. Op 7 maart 2021 zullen de prijzen worden uitgereikt.
Gisteren, 14:00
1
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Oogappels. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 13:00
De productie van het eerste seizoen is nog niet eens afgerond, toch hebben BBC en Amazon de Britse komedieserie al vernieuwd met een tweede seizoen.
Gisteren, 10:00
1
Het vijfde seizoen van Queen Sugar gaat volgende maand in première, maar OWN heeft de Amerikaanse dramaserie nu al vernieuwd met een zesde seizoen.
Gisteren, 09:00
Ziggo is een van de vele aanbieders voor Nederlandse zenders op de televisie. Toch maken niet alle abonnees gebruik van de Ziggo Go app. Deze app biedt de mogelijkheid om ook via een tablet of smartphone televisie te kijken.
maandag, 11:00