Maniac (2018)

7.3 / 10
38 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Premièredatum voor Maniac (2018)

Netflix heeft op de TCA zomer pers tour aangekondigd dat de nieuwe serie Maniac (2018) in september in première zal gaan.

Maniac (2018), gebaseerd op de gelijknamige Noorse-serie, is een tragikomedie over een mislukt medisch experiment. De serie volgt een psychiatrische patiënt die in zijn eigen fantasiewereld leeft. Emma Stone (Drive) speelt Annie en Jonah Hill (Allen Gregory) speelt Owen. Deze twee hebben ieder hun eigen psychische problemen. James Mantleray, gespeeld door Justin Theroux (The Leftovers) denkt dat hij beide kan genezen met een nieuw medicijn.

Onder andere Sally Field (Brothers & Sisters), Julia Graner (Ozark) en Jemima Kirke (Girls) staan ook op de castinglijst van de nieuwe Netflix Original. De regie is in handen van Cary Fukunaga (True Detective) en het script werd geschreven door de Britse auteur Partick Somerville (The Bridge (US).Alle tien de afleveringen van Maniac (2018) zullen vanaf 21 september te zien zijn op Netflix. De Noorse versie Maniac is ook op Netflix te vinden.
Vorige aflevering
Option C
Option C
01x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De dramatische misdaadserie Troppo, waarin Thomas Jane (The Expanse) de hoofdrol zal spelen, is gebaseerd op het boek Crimson Lake.
Vandaag, 13:00
TBS heeft de Amerikaanse komedieserie Miracle Workers (2019), met Daniel Radcliffe (The Simpsons), vernieuwd met een derde seizoen.
Vandaag, 12:00
NPO heeft een trailer uitgebracht voor de Nederlandse dramaserie Commando’s van NPO, die eind augustus in première gaat.
Vandaag, 11:00
1
Eerder dit jaar werd de première van The Undoing uitgesteld, maar HBO heeft nu een nieuwe premièredatum bekend gemaakt. Eind oktober gaat de serie van start.
Vandaag, 10:00
We kregen tijdens Comic Con al een voorproefje, in de vorm van een teaser van The Boys, nu is er een trailer.
Vandaag, 09:00
Grey's Anatomy, de langlopende ziekenhuisserie van ABC krijgt er drie vaste castleden bij.
Gisteren, 16:00
2