Maniac (2018)

7.3 / 10
40 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Premièredatum voor Maniac (2018)

Netflix heeft op de TCA zomer pers tour aangekondigd dat de nieuwe serie Maniac (2018) in september in première zal gaan.

Maniac (2018), gebaseerd op de gelijknamige Noorse-serie, is een tragikomedie over een mislukt medisch experiment. De serie volgt een psychiatrische patiënt die in zijn eigen fantasiewereld leeft. Emma Stone (Drive) speelt Annie en Jonah Hill (Allen Gregory) speelt Owen. Deze twee hebben ieder hun eigen psychische problemen. James Mantleray, gespeeld door Justin Theroux (The Leftovers) denkt dat hij beide kan genezen met een nieuw medicijn.

Onder andere Sally Field (Brothers & Sisters), Julia Graner (Ozark) en Jemima Kirke (Girls) staan ook op de castinglijst van de nieuwe Netflix Original. De regie is in handen van Cary Fukunaga (True Detective) en het script werd geschreven door de Britse auteur Partick Somerville (The Bridge (US).Alle tien de afleveringen van Maniac (2018) zullen vanaf 21 september te zien zijn op Netflix. De Noorse versie Maniac is ook op Netflix te vinden.
Vorige aflevering
Option C
01x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
4
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Agent Hamilton. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Vorig jaar kondigde AMC een tweede seizoen van de Amerikaanse horrorserie NOS4A2 aan. De startdatum van het nieuwste seizoen is nu bekend.
Vandaag, 14:00
2
De Nederlandse advocatenserie Zuidas van BNNVARA is vanaf april te zien bij Ziggo Movies & Series.
Vandaag, 13:00
2
De seizoenen van de Showtime series, Billions en Black Monday worden opgesplitst en Showtime verschuift de première van het derde seizoen van The Chi.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03