Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Misdaadserie Manhunt in mei bij NPO

Manhunt (2019) is een Britse misdaadserie van de zender ITV. Het eerste seizoen ging van start in januari 2019 en bestaat uit drie afleveringen.

Het eerste seizoen van Manhunt (2019) is vanaf 11 mei in zijn geheel te bekijken op NPO Start Plus. De serie is vanaf die datum ook wekelijks te volgen op NPO 2.

Wandelend naar huis, na een avondje uit met vrienden, wordt de 22 jaar oude Amelie woest aangevallen en meerdere malen op de achterkant van haar hoofd geslagen met een hamer. Hoewel hij relatief weinig ervaring in moordonderzoeken heeft, wordt Colin Sutton (Martin Clunes) toegewezen aan de zaak door de Londense Metropolitan Police. Door instinct en hard werken, legt Sutton zich toe op het vinden van Amelie's moordenaar. Met zeer weinig bewijs, maar met zijn nauwgezette benadering en de toewijding van zijn collega-officieren komt hij tot doorbraken in de zaak. Manhunt is het waargebeurde verhaal over de moord op de Franse Amelie Delagrange, die plaatsvond op Twickenham Green in augustus 2004.

Video on youtube
Vorige aflevering
Episode 4
Episode 4
02x04
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Manhunt (2019)