Man Stroke Woman

-
25 min
Comedy
Volg deze serie
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
6
Helgoned geeft "Man Stroke Woman - Seizoen 2" een 6.
Geschreven door Helgoned op 5 Mei 2013.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Man Stroke Woman - Seizoen 2

Man Stroke Woman is een Engelse comedyserie uit 2005-2007. De eerste reeks van Man Stroke Woman bestond vooral uit komische scènes over relaties. In deze tweede serie zijn ook scènes over kantoorhumor, dronkenschap, kroegpraat en inspiratie voor songteksten opgenomen. De serie bevat zowel absurde humor à la Monty Python uit de jaren zestig, als sketches die doen denken aan Not The Nine ´O Clock News uit de jaren tachtig.

De serie werd uitgezonden door het digitale kanaal BBC Three, maar Nederlandse kijkers zullen de serie misschien hebben gevolgd op het Belgische Canvas. De serie is overigens ook online gestreamd door de BBC.

Dit tweede (en laatste) seizoen van de serie bestaat weer uit zes afleveringen van ruim dertig minuten. Gemiddeld zijn het zo’n twintig sketches per aflevering. De serie is geregisseerd door Richard Cantor en geproduceerd door Ash Atalla (van de comedyserie The Office). De acteurs die meespelen zijn Amanda Abbington, Nicholas Burns, Ben Crompton, Daisy Haggard, Meredith MacNeill en Nick Frost. De laatstgenoemde acteur is de meest bekende van het stel, onder andere van de films Shaun of the Dead, Spaced, Hot Fuzz en Ice Age: Continental Drift.

Er is een aantal types en situaties dat in elke aflevering voorkomt, maar er is geen speciale volgorde van de afleveringen. Verder zijn alle afleveringen zonder publiek opgenomen en is er geen hinderlijk gelach op de achtergrond te horen.

De sketches vond ik meestal maar beperkt humoristisch, sporadisch zijn ze echt grappig en enkele zijn goed voor een glimlach. Helaas is dat te weinig om te spreken van een echt goede serie. Dat een aantal situaties steeds terugkomen in alle afleveringen is dan ook geen voordeel maar eerder een nadeel.

De Nederlandse DVD uitgave heeft als extra’s audiocommentaar, vier korte documentaires en een aantal minuten met bloopers. Voor een dergelijke uitgave is dat een mooi aantal extra's. In het audiocommentaar en de korte documentaires komt het enthousiasme van de acteurs goed naar voren. Nadeel is dat deze extra's voor het grootste deel niet Nederlands ondertiteld zijn.
Volg Man Stroke Woman
Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
02x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Man Stroke Woman