Maigret (2016)

7.7 / 10
86 min
Detective
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maigret (2016) krijgt geen derde seizoen van ITV

Twee seizoenen met elk twee afleveringen, elk op bijna film-lengte, het blijft daarbij. ITV heeft geen derde seizoen besteld van de detectiveserie Maigret (2016).

Het blijft lastig series maken met acteurs die veel gevraagd zijn in serie- en filmland. Zo ook voor de ITV-serie Maigret (2016). Rowan Atkinson is een druk bezet acteur en dat maakt het lastig om de detective Maigret (2016) in zijn schema in te passen.

ITV kwam met de volgende verklaring: “Wij hebben op dit moment geen toekomstplannen voor de Maigret-films. Rowan Atkinson heeft ook verplichtingen bij andere projecten.”

De detectiveserie is gebaseerd op de boeken van Georges Simenon en is in 2016 gestart met het eerste seizoen van twee afleveringen. Eén in het voorjaar en één aflevering rond of op de kerstdagen. Ook het tweede seizoen had deze opbouw, waarvan de laatste, nu allerlaatste, aflevering op 24 december 2017 is uitgezonden.

Vind jij het jammer dat er geen derde seizoen gaat komen van Maigret (2016)?


Embed from Getty Images
Rowan Atkinson
Vorige aflevering
Maigret in Montmartre
Maigret in Montmartre
02x02
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
donderdag, 15:00
2
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Systrabönd (Sisterhood). We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
donderdag, 14:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Truth Be Told (2019) gaat eind augustus in première bij Apple TV+. Er is ook een teaser uitgebracht.
donderdag, 11:00
Binnenkort is de gehele Amerikaanse komedieserie Raising Hope, die oorspronkelijk afkomstig is van FOX, te bekijken bij Disney+.
donderdag, 10:00
American Gigolo ontving vorig jaar een pilot bestelling van Showtime Nu heeft het netwerk een gehele serie besteld.
woensdag, 16:00