Leuk?
2
1
Bekijk stemmen

Jay Hernandez speelt hoofdrol in nieuwe versie Magnum, P.I.

CBS maakt een nieuwe versie van Magnum, P.I., zo werd vorig jaar bekend. CBS laat nu weten dat de hoofdrolspeler van de reboot van de Amerikaanse jaren 80-hitserie Jay Hernandez is. Hij kruipt in de huid van privédetective Thomas Magnum.

Embed from Getty Images
Jay Hernandez

In de nieuwe Magnum, P.I. is Hernandez opnieuw een voormalig Navy SEAL die na zijn terugkomst uit Vietnam zijn militaire vaardigheden inzet als privédetective. Hij krijgt hulp van collega's Theodore 'TC' Calvin, Orville 'Rick' Wright en Juliet Higgins, een voormalig MI6-agent. Ze nemen zaken aan die niemand anders op zich wil nemen.

De rol werd in de originele serie, die van 1980 tot 1988 werd uitgezonden, gespeeld door Tom Selleck. De inmiddels 73-jarige acteur is nog altijd actief, en momenteel te zien in politieserie Blue Bloods.

De serie was de eerste die een positief beeld schetste over een Vietnam-veteraan. Magnum en zijn vrienden zijn niet beschaamd om in Vietnam gevochten te hebben. Ze hebben wel emotionele en lichamelijke littekens over gehouden aan die oorlog, maar alle drie kijken ze er op terug met trots.

Het was een nieuwe benadering van de Vietnamveteraan: gewoonlijk werden deze in de Amerikaanse media geportretteerd als dolgedraaide soldaten zoals in de films First Blood en Apocalypse Now.
Vorige aflevering
The Big Squeeze
The Big Squeeze
05x20
Leuk?
2
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Magnum, P.I.