Maggie

-
42 min
Bovennatuurlijk
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Hulu kondigt premièredatum aan van Maggie

Maggie heeft eindelijk een premièredatum. Hulu heeft aangekondigd dat de bovennatuurlijke comedyserie in juli van start zal gaan.

De serie Maggie werd in 2021 besteld door ABC, maar later werd opgepikt door Hulu omdat ABC geen ruimte meer had in het schema zal op 6 juli 2022 in première gaan. De serie is ook al aangekocht door Disney+ die het wereldwijd zal gaan uitzenden. Wanneer is nog niet bekend gemaakt.

Hulu onthulde meer over de aankomende serie in een persbericht.

“Daten is al moeilijk genoeg – het is nog moeilijker als je ook een helderziende bent. Maggie's geschenk stelt haar in staat om in de toekomst te kijken van haar vrienden, ouders, klanten en willekeurige mensen op straat. Maar wanneer ze een glimp van haar eigen lot begint te zien nadat ze een onverwachte vreemdeling heeft ontmoet, wordt haar romantische leven plotseling een stuk ingewikkelder. Kun je verliefd worden als je denkt te weten hoe het afloopt?"

Castleden zijn onder andere Rebecca Rittenhouse, David Del Rio, Nichole Sakura, Leonardo Nam, Angelique Cabral, Ray Ford, Chloe Bridges, Kerri Kenney en Chris Elliott.

Video on youtube
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Maggie