Magatsu Wahrheit: Zuerst

-
25 min
Anime
Volg deze serie
1seizoenen/12afleveringen/2020 - 2020 
NetwerkTokyo MX
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:25 min20202020 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:Tokyo MX
Magatsu Wahrheit: Zuerst is een Japanse animeserie van de zender Tokyo MX. De serie ging in première op 13 oktober 2020.

Twee jonge mensen die in het Wahrheit-rijk wonen, zijn van plan om naar de hoofdstad te verhuizen: de verlegen Inumael die als transporteur werkt en ooit een belangrijke jongere zus was, en Leocaido, een naïeve nieuwe soldaat van het rijk die zijn dagen in het keizerrijk doorbracht. stad denkt aan zijn toekomst als soldaat. In het rijk zijn ooit talloze mensen van de wereld verdoofd. De terugkeer van het 'licht', de ramp die een woest monster de wereld in riep, wordt voorspeld, en de geesten van de overgebleven mensen zijn verwoest. Ondertussen zal het lot van Inumael, Leocadio en de geschiedenis van het rijk drastisch veranderen als gevolg van één wapensmokkelincident.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Magatsu Wahrheit: Zuerst.