Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Hillary Clinton en andere oud-ministers in Madam Secretary

De Amerikaanse televisieserie Madam Secretary van zender CBS heeft voor de eerste aflevering van het vijfde seizoen onder meer Hillary Clinton gestrikt als gastacteur.

Ook Madeleine Albright en Colin Powell, net als Clinton voormalig ministers van Buitenlandse Zaken, zullen hun opwachting maken in de seizoensopening van de politieke dramaserie van CBS.

Op Instagram werd een foto van de oud-ministers geplaatst, waarop ze poseren met hoofdrolspeelster Tea Leoni. Voor Clinton en Powell is het hun debuut in de serie, waarin Albright al eens eerder te zien was.

5905 MadamClinton

CBS is zeer verheugd over de deelname van de drie. "Drie van zulke powerhouses in onze serie is fantastisch. Dat we een dag hebben kunnen vinden waarop ze allemaal beschikbaar waren was een wonder! Wij verwelkomen minister Clinton, minister Albright en generaal Powell in onze Madam Secretary-familie."

Madam Secretary is een dramaserie waarin de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, Elizabeth McCord (Téa Leoni) en haar man Henry (Tim Daly) centraal staan. Op 7 oktober gaat het vijfde seizoen van start.
Vorige aflevering
Leaving the Station
Leaving the Station
06x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Madam Secretary