Madam Secretary

8.2 / 10
43 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

CBS geeft vier nieuwkomers een volledig seizoen

CBS heeft van zijn vier nieuwkomers, Madam Secretary, Scorpion, NCIS: New Orleans en Stalker een volledig seizoen bestelt. Dit houdt in dat deze series elk 22 aflevering krijgen. NCIS: New Orleans en Scorpion als staan als nummer één en twee op de ranglijst als best bekeken nieuwe dramaseries van het seizoen.
Nina Tassler, voorzitter van CBS Entertainment verklaarde: "Deze vier series hadden een directe impact op ons uitzendschema door verbetering van de avonden, winnende tijdperiodes en door meer uren toe te voegen aan onze primetime line up."

Van deze vier is NCIS: New Orleans de minst verrassende met een gemiddelde van 18,16 miljoen kijkers per aflevering. NCIS: New Orleans is de tweede spin-off van het nog steeds immens populaire NCIS, met Scott Bakula (Star Trek: Enterprise) in de hoofdrol.

Scorpion, gebaseerd op het leven van genie Walter O’Brien, heeft een gemiddelde van 15,17 miljoen kijkers op de maandagavond. Of dat zo blijft is afwachten nu kijkcijferkanon The Big Bang Theory verhuist naar de donderdagavond.

Madam Secretary, de dramaserie over het persoonlijke en professionele leven van een vrouwelijke non-conformistische staatssecretaris, heeft op de zondagavond geen klagen met een gemiddelde van 13,5 miljoen kijkers.

De meest verrassende is de psychologische dramaserie Stalker. De serie is door vele critici neergesabeld als gewelddadig en vrouwonvriendelijk, maar de kijker krijgt in dit geval gelijk van CBS want met een gezonde 9,5 miljoen kijkers is Stalker de winnaar op de woensdagavond.

Wat denk jij van deze ontwikkeling, ben je het met CBS eens of had je liever gezien dat een serie gecanceld was?
Vorige aflevering
Leaving the Station
06x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_JanWillemK
28 okt 2014 17:32 -
Ik moet zeggen dat Stalker me een beetje tegenvalt.

Wat betreft Scorpion, is het gemiddelde van 15 miljoen kijkers wat overdreven aangezien het hoogst aantal kijkcijfers niet boven 14 miljoen is gekomen. En dat geldt eigenlijk alleen voor de pilot aflevering.
Daarna zijn de kijkcijfers zelfs gedaald tot een gemiddelde naar 12 miljoen. Tenminste, volgens Nielsen.
Reageer
John Doe
roeman (gast)
28 okt 2014 17:56 -
In het cijfer van 15 miljoen zitten de reruncijfers en de downloadcijfers verwerkt. In die van Nielsen worden die cijfers niet meegerekend. Tegenwoordig gaan zenders niet alleen uit van de actuele kijkcijfers, maar ze rekenen werkelijk alle cijfers mee, vandaar :-)
Reageer
avatar_Raquel3004
28 okt 2014 19:38 -
Ik heb madam secretary niet meer gekeken na 5 afleveringen. Ik mis de lange verhaallijn en het zijn, naar mijn mening, te veel opzichzelf staande afleveringen. Hetzelfde heb ik bij scorpion. Ik vind stalker en how to get away with murder wel leuk. Deze wil je blijven kijken.
Reageer
avatar_anonymous
02 nov 2014 13:20 -
Ik ben het met Raquel eens.
De verhaallijn mist in Madam S. en Stalker vond ik na twee afleveringen gezien te hebben zeer verrassend.
Ik kijk ook liever naar series die niet van die op zich staande afleveringen hebben.
De serie The Nick was mijn favoriet de laatste weken.
How to get away.... moet ik nog gaan kijken want ik loop achter met de subs in Frans te synchroniseren (voor mijn Franse vrouw), maar wat ik tot nu toe in "flarden" gezien heb spreekt me wel aan.
The Scorpion is afgevallen voor mij als 68 jarige....begrijpelijk denk ik... lol.
Reageer
avatar_anonymous
02 nov 2014 19:10
Heel tof dat jij als 68 jarige nog lekker aan de series zit. Ik hoor mensen vaak zeggen dat het iets voor jongeren is, maar dat is, natuurlijk, echt niet zo. Succes met de series!
Reageer

Laatste nieuws

De Engelse zender Sky heeft de eerste trailer onthuld voor de financiële thrillerserie Devils met Patrick Dempsey in de hoofdrol.
Vandaag, 16:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 15:00
1
Costa! is een Nederlandse komedieserie die tussen 2001 en 2005 werd uitgezonden door BNN.
Vandaag, 11:06
2
Syfy brengt beeldmateriaal uit van Vagrant Queen, een nieuwe serie die in maart is te zien is bij het netwerk.
Vandaag, 10:00
Uitslag Serie van het Jaar, een podcast special, castingnieuws, nieuwe series en pilots; kortom er kwam weer veel nieuws uit in de week van 10 tot en met 16 februari.
Vandaag, 09:00
Actrice Lynn Cohen, vooral bekend om haar rol als Magda in de HBO-serie Sex and the City, is zaterdag overleden op 86-jarige leeftijd.
Gisteren, 16:00