Mad Men

8,0 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Mad Men is verlengd en krijgt een vijfde seizoen

AMC heeft in een verklaring laten weten dat er een vijfde seizoen komt - met of zonder maker Matthew Weiner.

"AMC heeft officieel de productie van het vijfde seizoen voor Mad Men toegestaan," zei het netwerk in een verklaring. "We starten dit jaar later dan andere jaren dit als gevolg van lopende, belangrijke non-cast onderhandelingen zal Mad Men terug komen voor een vijfde seizoen in het begin van 2012."

Met belangrijke non-cast onderhandelingen wordt Weiner bedoeld. Zijn contract liep af bij het einde van de het vierde seizoen. Bronnen bevestigen dat het netwerk een bod heeft gedaan op Weiner van maar liefst 30 miljoen dollar om door te gaan met de serie. Toch wil Weiner nog niet, uit rapporten blijkt dat de zender vraagt om kosten te besparen en meer geld te verdienen met de serie. AMC wil 2 minuten van de afleveringen afhalen om zo meer commercials te plaatsen en overweegt om twee vaste acteurs te ontslaan.
Vorige aflevering
Person to Person
07x14
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

John Doe
Marrie Hijzelen (gast)
16 mrt 2012 18:04 -
Geweldige serie bekeken in 4 dvd box ,kleding , uitstraling en verhaallijn 1960 wat een tijd. meer is welkom
Reageer
John Doe
Rogier (gast)
21 jun 2012 12:00 -
Geweldig, fantastische serie om naar te kijken. De cast is ook echt goed en natuurlijk Christina Hendricks....daar droom ik elke keer weer bij weg.
Reageer

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Netflix heeft een trailer vrijgegeven voor het tweede seizoen van After Life met Ricky Gervais in de hoofdrol.
Vandaag, 10:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
2
Netflix heeft de releasedatum van de nieuwe komedieserie Space Force bekendgemaakt. Vrijdag 29 mei kunnen we de serie, die afkomstig is van de makers van The Office, bekijken op de streamingdienst.
Gisteren, 13:05
Het tweede seizoen van Homecoming, met een nieuw verhaal en een nieuwe actrice in de hoofdrol, start eind mei op Amazon Prime Video.
Gisteren, 12:00
Vanaf begin juni zend Fox elke maandag twee afleveringen uit van The Handmaid's Tale. Seizoen een en twee zijn achter elkaar te zien, het derde seizoen volgt later.
Gisteren, 11:00