MacGyver (2016)

7.5 / 10
42 min
Avontuur
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Henry Ian Cusick heeft rol in nieuw seizoen MacGyver

MacGyver (2016) is een Amerikaanse avonturenserie van de zender CBS. Binnenkort gaat het vierde seizoen van start.

MacGyver (2016) biedt een nieuwe kijk op de klassieke serie MacGyver, die in 1985 van start ging. MacGyver (Lucas Till) wordt gerekruteerd door een geheime organisatie. Daar moet hij zijn talent voor het oplossen van problemen op ongebruikelijke wijze gebruiken en rampen voorkomen.

8907 MacGyver

In seizoen vier van MacGyver (2016) wordt een nieuw personage gespeeld door Henry Ian Cusick, bekend van de serie Lost. Hij is hierboven rechts op de foto te zien. Hij speelt voormalig MI6-agent Russ Taylor en moet aan de slag om een biowapen op te sporen dat door een mysterieuze organisatie zal worden gebruikt voor een verwoestende aanval op een grote Amerikaanse stad.

Het nieuwe seizoen van MacGyver (2016) is te zien vanaf 7 februari bij CBS.
Vorige aflevering
H20 + Orthophosphates + Mission City + Corrosion + Origins
05x14
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het vierde seizoen van Castlevania gaat in mei van start. Er zal geen vijfde seizoen van de animatieserie verschijnen bij Netflix, maar misschien wel een spin-off.
Vandaag, 13:00
Dominic Purcell (Prison Break) verlaat DC's Legends of Tomorrow na het aankomende zesde seizoen. Hij zal heel af en toe nog wel terugkeren in de latere seizoenen.
Vandaag, 12:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
De Amerikaanse dramedyserie Ginny & Georgia is door Netflix vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging afgelopen februari in première.
Vandaag, 09:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Lyckoviken. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Het dertiendelige derde seizoen van Colony verschijnt begin mei op Netflix. De eerste twee seizoenen van de USA Network zijn al te bekijken bij Netflix.
maandag, 16:00
4