MacGyver (2016)

7.4 / 10
42 min
Avontuur
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Henry Ian Cusick heeft rol in nieuw seizoen MacGyver

MacGyver (2016) is een Amerikaanse avonturenserie van de zender CBS. Binnenkort gaat het vierde seizoen van start.

MacGyver (2016) biedt een nieuwe kijk op de klassieke serie MacGyver, die in 1985 van start ging. MacGyver (Lucas Till) wordt gerekruteerd door een geheime organisatie. Daar moet hij zijn talent voor het oplossen van problemen op ongebruikelijke wijze gebruiken en rampen voorkomen.

8907 MacGyver

In seizoen vier van MacGyver (2016) wordt een nieuw personage gespeeld door Henry Ian Cusick, bekend van de serie Lost. Hij is hierboven rechts op de foto te zien. Hij speelt voormalig MI6-agent Russ Taylor en moet aan de slag om een biowapen op te sporen dat door een mysterieuze organisatie zal worden gebruikt voor een verwoestende aanval op een grote Amerikaanse stad.

Het nieuwe seizoen van MacGyver (2016) is te zien vanaf 7 februari bij CBS.
Vorige aflevering
Save + The + Dam + World
Save + The + Dam + World
04x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Amy Adams (Sharp Objects) en Adam McKay (Succession) werken samen aan een nieuwe serie, genaamd Kings Of America, voor Netflix.
Vandaag, 14:02
AMC wilt de roman Sorcerers van Maurice Broaddus en Otis Whitaker bewerken tot een serie. De rechten liggen al bij het netwerk.
Vandaag, 13:00
Sony Pictures Television werkt aan een sequel, met een deel van de originele cast, van de Amerikaanse komedieserie Who's the Boss uit 1984.
Vandaag, 12:00
CBS All Access heeft de plannen voor de premières van de nieuwe series The Stand, The Man Who Fell To Earth, The Harper House en Guilty Party bekend gemaakt.
Vandaag, 10:00
Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
Gisteren, 15:00
Twee acteurs zijn gepromoveerd tot vaste spelers in Grey's Anatomy en een actrice krijgt een vaste rol in de spin-off Station 19.
Gisteren, 14:08