MacGyver (2016)

7.4 / 10
42 min
Avontuur
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Henry Ian Cusick heeft rol in nieuw seizoen MacGyver

MacGyver (2016) is een Amerikaanse avonturenserie van de zender CBS. Binnenkort gaat het vierde seizoen van start.

MacGyver (2016) biedt een nieuwe kijk op de klassieke serie MacGyver, die in 1985 van start ging. MacGyver (Lucas Till) wordt gerekruteerd door een geheime organisatie. Daar moet hij zijn talent voor het oplossen van problemen op ongebruikelijke wijze gebruiken en rampen voorkomen.

8907 MacGyver

In seizoen vier van MacGyver (2016) wordt een nieuw personage gespeeld door Henry Ian Cusick, bekend van de serie Lost. Hij is hierboven rechts op de foto te zien. Hij speelt voormalig MI6-agent Russ Taylor en moet aan de slag om een biowapen op te sporen dat door een mysterieuze organisatie zal worden gebruikt voor een verwoestende aanval op een grote Amerikaanse stad.

Het nieuwe seizoen van MacGyver (2016) is te zien vanaf 7 februari bij CBS.
Vorige aflevering
Father + Son + Father + Matriarch
04x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
1
Hulu heeft de trailer voor de Amerikaanse dramaserie Normal People naar buiten gebracht. De serie is vanaf eind april te zien op Hulu.
Vandaag, 11:00
Resident Evil, die gebaseerd is op de gelijknamige video gamereeks, is uitgesteld. De opnames kunnen niet beginnen vanwege het coronavirus.
Vandaag, 10:00
De serie Tinseltown van onder andere William J Mann en Kevin Murphy gaat in productie bij Spectrum Originals. De serie is gebaseerd op de bestseller van Mann.
Vandaag, 09:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe ga je je tijd vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
2
De komedieserie Trying van AppleTV+ start begin Mei. De streamingdienst heeft nu een trailer online gezet.
Gisteren, 15:00