Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Levy Tran gaat acteren in MacGyver (2016)

MacGyver (2016) is een Amerikaanse actieserie van de zender CBS. Acteur George Eads heeft de serie recent verlaten.

Actrice Levy Tran, bekend van The Haunting of Hill House, zal verschijnen in MacGyver (2016). Ze speelt een nieuw personage dat moet helpen om de leegte te vullen die achtergelaten werd door het vertrek van acteur George Eads (Jack Dalton) in de aflevering van 1 februari.

Tran speelt Desiree Nguyen, die toetreedt tot de Phoenix Foundation om MacGyver (Lucas Till) en zijn team te beschermen tijdens hun wereldwijde missies. Als de introductie van haar personage succesvol is en MacGyver (2016) voor een vierde seizoen wordt vernieuwd, hebben CBS en producent CBS TV Studios de optie vastgelegd om haar een vaste rol tegenover Till te geven. In de aflevering van 15 februari is Levy Tran voor het eerst te zien.


Levy Tran
Vorige aflevering
Friends + Enemies + Border
03x19
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_sarlottje
06 feb 2019 17:42 -
Hoop niet dat de serie versuft, aangezien die Boozer soms een beetje soft uit de hoek kan komen en nu nog een nieuw personage... We zullen het zien!
Reageer
avatar_eentje
08 feb 2019 14:19 -
Ben bang dat verlies van jack wel eens het einde van de serie kan betekenen
Reageer