MacGyver (2016)

7.5 / 10
42 min
Avontuur
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Levy Tran gaat acteren in MacGyver (2016)

MacGyver (2016) is een Amerikaanse actieserie van de zender CBS. Acteur George Eads heeft de serie recent verlaten.

Actrice Levy Tran, bekend van The Haunting of Hill House, zal verschijnen in MacGyver (2016). Ze speelt een nieuw personage dat moet helpen om de leegte te vullen die achtergelaten werd door het vertrek van acteur George Eads (Jack Dalton) in de aflevering van 1 februari.

Tran speelt Desiree Nguyen, die toetreedt tot de Phoenix Foundation om MacGyver (Lucas Till) en zijn team te beschermen tijdens hun wereldwijde missies. Als de introductie van haar personage succesvol is en MacGyver (2016) voor een vierde seizoen wordt vernieuwd, hebben CBS en producent CBS TV Studios de optie vastgelegd om haar een vaste rol tegenover Till te geven. In de aflevering van 15 februari is Levy Tran voor het eerst te zien.


Levy Tran
Vorige aflevering
Barn Find + Engine Oil + La Punzonatura + Lab Rats + Tachometer
Barn Find + Engine Oil + La Punzonatura + Lab Rats + Tachometer
05x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_sarlottje
06 feb 2019 17:42 -
Hoop niet dat de serie versuft, aangezien die Boozer soms een beetje soft uit de hoek kan komen en nu nog een nieuw personage... We zullen het zien!
Reageer
avatar_eentje
08 feb 2019 14:19 -
Ben bang dat verlies van jack wel eens het einde van de serie kan betekenen
Reageer

Laatste nieuws

Het vierde seizoen van de Spaanse misdaadserie Elite gaat in juni in première bij Netflix. Er is ook een korte teaser uitgebracht.
Gisteren, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
Netflix heeft de populaire serie Bridgerton vernieuwd met een derde en vierde seizoen, nog voordat het tweede seizoen te zien is bij de streamingdienst.
Gisteren, 10:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie War of the Worlds (2019) zal begin juni in première gaan.
dinsdag, 16:00
5
HBO Max werkt aan twee komedieseries en een misdaadserie. Colin Firth (Pride and Prejudice (1995)) en Kristin Davis (Bad Teacher) vervullen allebei een hoofdrol.
dinsdag, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Aruanas. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
dinsdag, 14:00