MacGyver (2016)

7.5 / 10
42 min
Avontuur
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het eerste seizoen van MacGyver (2016)

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van MacGyver (2016). We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

MacGyver (2016)
De cultserie krijgt een hedendaags jasje aangemeten en is explosiever dan ooit tevoren! De jonge Angus MacGyver is een speciaal agent van de Amerikaanse overheid, in dienst van een geheime organisatie die de belangen van het land beschermt. Bij de uitvoering van zijn missies blijken zijn unieke vindingrijkheid en onorthodoxe aanpak steevast van onschatbare waarde. Aangestuurd door geheimagente Patricia Thornton en bijgestaan door voormalig Special Forces-lid Jack Dalton en analist Nikki Carpenter, reist Mac naar Italië om er een biologisch wapen te onderscheppen voor het verkocht kan worden. Helaas verloopt de missie niet zoals gepland …
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Universal Pictures
Taal: Engels
Acteurs: Lucas Till en George Eads
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 19 september 2018
Consumentenadviesprijs: € 29,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het eerste seizoen van MacGyver (2016):

Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

MacGyver is een remake van de MacGyver uit de jaren 80. In de nieuwe serie speelt Lucas Till de rol van MacGyver, maar wie was dat in de eerste serie uit de jaren 80?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Barn Find + Engine Oil + La Punzonatura + Lab Rats + Tachometer
Barn Find + Engine Oil + La Punzonatura + Lab Rats + Tachometer
05x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 13:00
2
Ook in de week van 5 tot en met 11 april hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 14 van 2021.
Vandaag, 09:00
Onder andere Michael Learned (The Waltons) voegt zich bij de cast van Monster: The Jeffrey Dahmer Story. De serie draait om Amerika's meest beruchte moordenaar.
Gisteren, 12:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Hierro. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
zaterdag, 14:00
Ordinary Joe heeft een seriebestelling ontvangen van NBC. De serie was afkomstig van Russel Friend (House M.D.) en Garrett Lerner (House M.D.).
zaterdag, 13:00
Na de drie films van To All the Boys komt er mogelijk ook een serie die gebaseerd is op de Netflix film hit. De nog naamloze spin-off volgt het personages Kitty.
zaterdag, 12:00