MacGruber

-
30 min
Komedie
Volg deze serie
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Peacock bestelt reboot MacGruber

Er is een reboot van de sketch en film MacGruber in de maak bij Peacock. Will Forte zal de hoofdrol van MacGruber weer vervullen.

MacGruber begon in 1985 als een sketch bij Saturday Night live en werd in 2010 al bewerkt tot een film. Peacock heeft nu acht afleveringen van een gelijknamige reboot besteld. In de reboot zal MacGruber een mysterieuze schurk uit zijn verleden moeten uitschakelen. Bekijk hieronder de aankondiging.

Will Forte (The Last Man on Earth) zal zijn rol als MacGruber oppakken. Daarnaast zal hij ook mede schrijven aan de serie en dienen als uitvoerend producent. Naar verluidt zijn Ryan Phillippe (Shooter (2016)) en Kristen Wiig (The Last Man on Earth), die beide een hoofdrol hadden in de film, nog in gesprek om zich bij de cast van de reboot te voegen.

Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The CW heeft bekend gemaakt dat het aankomende zesde seizoen van de Amerikaanse superheldenserie het laatste seizoen zal zijn.
Vandaag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
FX heeft de premièredatum van de nieuwe serie Black Narcissus aangekondigd, daarnaast is er ook een trailer van de serie te bekijken.
Vandaag, 10:00
1
Daar zijn we weer! Een gloednieuw seizoen van de MijnSerie Podcast! Perry Mason is de Serie van de Maand, verder behandelen Mandy en Peter het serie-nieuws van afgelopen tijd en bespreken we de Emmy Awards.
Vandaag, 09:00
The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00