Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Vijfde seizoen Luther vanaf 1 januari bij BBC One

Luther is een Britse dramaserie van de BBC. Op 1 januari 2019 gaat het vijfde seizoen van start.

Luther volgt het verhaal van John Luther (Idris Elba), een hoog getalenteerde detective. Terwijl Luther jaagt maakt op misdadigers, worstelt hij ook met zijn eigen demonen. Dit seizoen onderzoeken Luther en zijn nieuwe collega, D.S. Catherine Halliday (Wummi Mosaku), een reeks van brutale, gruwelijke moorden. Maar ze worden steeds op het verkeerde been gezet in hun onderzoek. Het lijkt erop dat alles op alles gezet wordt om grootschalige corruptie te verbergen.

Maar wanneer er steeds meer mensen vermoord worden, zet gangster George Cornelius (Patrick Malahide) op geheel eigen wijze druk op de ketel. Het is dan ook de grote vraag of Luther de dader kan pakken en tegelijkertijd zichzelf kan redden.

Luther werd na vier seizoenen gecanceld door BBC Two, maar na maanden van speculatie kreeg het toch een vijfde seizoen van BBC One. De eerste vier seizoenen zijn ook te zien op Netflix. Het vijfde seizoen van Luther bestaat uit vier afleveringen van een uur, en die zendt de BBC uit van 1 tot en met 4 januari 2019.

Vorige aflevering
Episode 4
05x04
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst