Luther

8.3 / 10
59 min
Detective
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Eerste teaser van vijfde seizoen Luther

In juni 2017 werd al bekend dat de Britse dramaserie Luther van de zender BBC een vijfde seizoen krijgt. In Nederland zal de serie ook bij Netflix te volgen zijn.

Luther volgt het verhaal van John Luther, een hoog getalenteerde detective. Terwijl Luther jaagt maakt op misdadigers, worstelt hij ook met zijn eigen demonen. Acteur Idris Elba speelt opnieuw de hoofdrol.

De vier afleveringen van het vijfde seizoen zijn geschreven door Neil Cross. Piers Wenger, controller bij BBC Drama, zei vorig jaar: “Luther is één van de meest iconische dramaseries bij de BBC en we zijn heel blij dat Idris Elba zijn rol als John Luther weer oppakt. Neil Cross heeft voor zijn terugkeer enkele grote verrassingen in petto voor wat zeker een absoluut, opwindend en niet te missen vijfde seizoen gaat worden.”

De BBC heeft onderstaande teaser van Luther online gezet. Veel meer dan een zwaar ademende Elba is er niet te zien. Maar de opnames zijn dan ook kortgeleden pas gestart. De BBC heeft nog geen uitzenddatum gemeld, maar het seizoen wordt wel aan het einde van dit jaar verwacht.

Vorige aflevering
Episode 4
Episode 4
05x04
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Sproet2jes
19 jun 2018 12:52 - 19 jun 2018 12:53
Geweldig...!., hoe eerder hoe beter..♡♡☆
Reageer

Laatste nieuws

Apple TV+ werkt aan een reboot van de Amerikaanse kinderserie Fraggle Rock van Jim Henson uit 1983.
Vandaag, 14:00
De laatste afleveringen van het vijfde seizoen van Las Chicas Del Cable en daarmee ook de laatste van de Spaanse dramaserie verschijnen in juli op Netflix.
Vandaag, 13:00
Er zijn drie series vernieuwd, een Australische dramedy, een Amerikaanse dramedy en een Amerikaanse sitcom.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
De serie over het karakter Lisbeth Salander, bedacht door Stieg Larsson voor de Millenium boeken, gaat in productie bij Amazon.
Vandaag, 10:00
1
CBC heeft een viertiende seizoen van de Canadese familie dramaserie Heartland aangekondigd, het seizoen wordt eind dit jaar verwacht.
Vandaag, 09:00