Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Eerste teaser van vijfde seizoen Luther

In juni 2017 werd al bekend dat de Britse dramaserie Luther van de zender BBC een vijfde seizoen krijgt. In Nederland zal de serie ook bij Netflix te volgen zijn.

Luther volgt het verhaal van John Luther, een hoog getalenteerde detective. Terwijl Luther jaagt maakt op misdadigers, worstelt hij ook met zijn eigen demonen. Acteur Idris Elba speelt opnieuw de hoofdrol.

De vier afleveringen van het vijfde seizoen zijn geschreven door Neil Cross. Piers Wenger, controller bij BBC Drama, zei vorig jaar: “Luther is één van de meest iconische dramaseries bij de BBC en we zijn heel blij dat Idris Elba zijn rol als John Luther weer oppakt. Neil Cross heeft voor zijn terugkeer enkele grote verrassingen in petto voor wat zeker een absoluut, opwindend en niet te missen vijfde seizoen gaat worden.”

De BBC heeft onderstaande teaser van Luther online gezet. Veel meer dan een zwaar ademende Elba is er niet te zien. Maar de opnames zijn dan ook kortgeleden pas gestart. De BBC heeft nog geen uitzenddatum gemeld, maar het seizoen wordt wel aan het einde van dit jaar verwacht.

Video on youtube
Vorige aflevering
Episode 4
Episode 4
05x04
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Sproet2jes
19 jun 2018 12:52 - 19 jun 2018 12:53
Geweldig...!., hoe eerder hoe beter..♡♡☆
Reageer
Luther