Luther

8.3 / 10
#83 top 100
59 min
Detective
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Eerste teaser van vijfde seizoen Luther

In juni 2017 werd al bekend dat de Britse dramaserie Luther van de zender BBC een vijfde seizoen krijgt. In Nederland zal de serie ook bij Netflix te volgen zijn.

Luther volgt het verhaal van John Luther, een hoog getalenteerde detective. Terwijl Luther jaagt maakt op misdadigers, worstelt hij ook met zijn eigen demonen. Acteur Idris Elba speelt opnieuw de hoofdrol.

De vier afleveringen van het vijfde seizoen zijn geschreven door Neil Cross. Piers Wenger, controller bij BBC Drama, zei vorig jaar: “Luther is één van de meest iconische dramaseries bij de BBC en we zijn heel blij dat Idris Elba zijn rol als John Luther weer oppakt. Neil Cross heeft voor zijn terugkeer enkele grote verrassingen in petto voor wat zeker een absoluut, opwindend en niet te missen vijfde seizoen gaat worden.”

De BBC heeft onderstaande teaser van Luther online gezet. Veel meer dan een zwaar ademende Elba is er niet te zien. Maar de opnames zijn dan ook kortgeleden pas gestart. De BBC heeft nog geen uitzenddatum gemeld, maar het seizoen wordt wel aan het einde van dit jaar verwacht.

Vorige aflevering
Episode 4
05x04
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Sproet2jes
19 jun 2018 12:52 - 19 jun 2018 12:53
Geweldig...!., hoe eerder hoe beter..♡♡☆
Reageer

Laatste nieuws

The Terror is een Amerikaanse anthologieserie van de zender AMC. De serie ging in première in maart 2018. Op 12 augustus gaat het tweede seizoen van start.
Vandaag, 15:00
Catherine the Great is de nieuwe miniserie van HBO over de laatste jaren van de Keizerin van heel Rusland. In de eerste trailer zien we Helen Mirren als de Keizerin.
Vandaag, 13:00
De rechten op de fantasyserie The Lord of the Rings werden vorig jaar door Amazon verworven en het zal naar verwachting een van de duurste televisieseries ooit worden. Volgens de geruchten kost de serie circa $ 500 miljoen.
Vandaag, 12:00
Schrijver en acteur Boris van der Ham (45) speelt mee in het laatste seizoen van de politieserie Smeris.
Vandaag, 11:00
Voor de Nederlandse kijker die graag de reünie wil zien van Beverly Hills, 90210: BH90210 is er goed nieuws.
Vandaag, 10:00
All3Media is opdrachtgever van een nieuwe televisieserie over de Nederlandse detective Piet Van der Valk. De opnamen zijn gestart in Amsterdam.
Vandaag, 09:00