Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
MijnSerie Podcast: seizoen 3 aflevering 10

MijnSerie Podcast: seizoen 3 aflevering 10

In deze aflevering van de MijnSerie Podcast is Lupin serie van de maand.
De seizoensfinale is een feit! In deze laatste aflevering van het derde seizoen bespreken Mandy en Peter weer alles op seriegebied. Je hoort de serie van de maand en de flop van de maand, het nieuwsoverzicht met daarin onder andere Dexter, Star Wars en Manifest. In W.V.T.T.K. hoor je hoe Mandy en Peter denken over de toekomst van het nieuwe mediabedrijf en speciaal hoe komt Videoland eruit te zien, nu eigendom van RTL. Dit en meer hoor je in de MijnSerie Podcast seizoen 3 aflevering 10. Vergeet jezelf niet te abonneren via jouw favoriete podcast aanbieder.



Stop even met series kijken om te luisteren naar de nieuwste Podcast.


Reacties, tips, op- of aanmerkingen zijn altijd welkom op e-mailadres; [email protected]

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

tweemaalh
tweemaalh 2 juli 2021, 00:26
Fijne podcast weer. Het valt me op dat eigenlijk bijna elke serie van de maand het meest bekeken wordt door mensen ouder dan 50 en meer mannen dan vrouwen. Is het misschien zo dat die cijfers zo op elkaar lijken omdat we nou eenmaal meer mannelijke leden hebben en meer leden dan boven de vijftig hebben? Misschien interessant om daar eens naar te kijken.
Mandy1966
Mandy1966 2 juli 2021, 09:35
Dank je wel.
Het kan ook liggen aan het feit dat ik boven de 50 ben en dus kijk naar de series waar de meeste 50-jarige naar kijkt. En wat betreft meer mannen dan vrouwen, je zou wel eens gelijk kunnen hebben dat er meer mannen dan vrouwen een account hebben op MijnSerie. Maar ik zal het een keer aan Jos vragen, misschien dat hij het weet.
Log in om een reactie achter te laten