Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Luke Cage krijgt geen derde seizoen

Netflix heeft besloten dat er geen derde seizoen komt van de Marvel-superheldenserie Luke Cage. Het tweede seizoen kwam in juni uit.

"Jammer genoeg komt er geen nieuw seizoen van Luke Cage", laten Netflix en Marvel weten in een gezamenlijke verklaring. "We zijn iedereen die aan de serie heeft gewerkt enorm dankbaar voor de inzet. Ook danken we de fans en kijkers voor hun steun."

Luke Cage is de tweede Marvel-serie in een week die geen vervolg krijgt op Netflix. Marvel's Iron Fist krijgt ook geen vervolg na seizoen twee.

Beide series zijn onderdeel van een vierluik aan Marvel-series op Netflix. De eerste was Daredevil, waar vrijdag het derde seizoen van online kwam, daarna kwam Jessica Jones, waar ook twee seizoenen van zijn gemaakt. Na twee seizoenen Daredevil en een seizoen van de andere series maakte Marvel een crossover: Marvel's The Defenders.

Luke Cage gaat over een man die door experimenten in de gevangenis een kogelvrije huid heeft gekregen. Daarnaast is hij enorm sterk. Hoewel hij geen held wil zijn, wordt hij toch in die rol gedrongen door zijn krachten.

Video on youtube
Vorige aflevering
They Reminisce Over You
They Reminisce Over You
02x13
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_renzoroy
20 okt 2018 10:04 -
Mooi. Was echt de minst boeiende van de 4. Iron Fist vond ik wel jammer.
Reageer
avatar_xlucasverbunt
20 okt 2018 11:46 -
Ik ben benieuwd, nu Luke Cage en Iron Fist beiden zijn gecanceld, of we wellicht een Daughters of the Dragon spin-off krijgen. Zou wel tof zijn. (De Misty-Colleen team-up)
Reageer
avatar_renzoroy
20 okt 2018 12:30
Die krijgen we iig niet van Netflix. Marvel is van Disney en die gaan een eigen streamingdienst beginnen. Dus mocht die spinoff komen, dan zal die daar verschijnen.
Reageer
avatar_xlucasverbunt
20 okt 2018 12:34
Ook prima. Ik wil in ieder geval graag een 'Daughters of the Dragon' spin-off haha
Reageer
avatar_renzoroy
30 nov 2018 07:23 -
Daredevil is ook zojuist gecancelled :/
Reageer
Luke Cage